Някои от българските звезди предпочетоха да отлетят извън границите на

...
Някои от българските звезди предпочетоха да отлетят извън границите на
Коментари Харесай

Родни звезди посрещат Великден извън страната

Някои от българските звезди избраха да отлетят отвън границите на страната ни за идните празници.

Актрисата Йоанна Темелкова и брачният партньор й Мартин Гяуров отлетяха с два часа забавяне за Италия. Попфолк певицата Ваня и нейната половинка диджей Дамян пък отпътуваха за съседката ни Турция.

Макар и след дълго очакване на летището, Темелкова сподели в обществените мрежи, че е съумяла да се качи на самолета. Щастливото семейство е в Милано. " Туристи на шадраван “, написа актрисата на един от фрагментите, които показа. След това добави и доза романтика, като качи пица във формата на сърце. Другото семейство Дамян и Ваня отлетяха за Истанбул. Не излиза наяве дали един от двамата ще има присъединяване там, или просто са отишли на отмора за Великден.

Актрисата Здрава Каменова заведе цялото семейство във Валенсия, Испания. По време на полета тя показа занимателно видео. " Много скучно е това хвърчене “, сподели тя. След това всички дружно посетиха едни от атракциите на града - Биопарка и Аквариума.

Нейният сътрудник Калин Врачански се насочи на по-студено, към Югозападна Англия. Той заведе приятелката си и кучето в графство Девън. От видеото и фрагментите на Калин може да се почувства атмосферата на ерата на динозаврите, както и красивите водопади, реки, мостове, скотски свят и селски къщички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР