Някои носят щастие, ако се появят, а други – от

...
Някои носят щастие, ако се появят, а други – от
Коментари Харесай

Определени хора идват в живота ни само за да не станем като тях!

 „ Някои носят благополучие, в случай че се появят, а други – от тях би трябвало да сме колкото се може по-далече! “ – Оскар Уайлд.

Всеки човек може да ни научи на нещо. Дори като ни карат да страдаме, някои хора ни дават опция да реагираме на личните си усеща по друг метод от техния.

Психологът Виктор Франкъл един път е споделил, че всичко в живота ни може да бъде значимо, а от време на време даже страданието носи скъпи уроци.

Въпреки че за нас е мъчно да забележим смисъл в някои отрицателни страсти, само че в действителността те ни оказват помощ да забележим света, какъвто към момента не сме го виждали. С други думи, такива усеща ни учат на това, което би трябвало да бъде оценено и какво носи единствено болежка. Те ни демонстрират какво желаеме да избегнем в живота си.

Всички наши правила и отзиви се образуват заради избран опит. Така че, в случай че сме очевидци на неправда и усещаме дискомфорт от държанието на другите, това ни кара да мислим за нашите лични правила и да преосмислим убежденията си за това какво е положително и какво е неприятно.

Лъжите, студеното отношение и егоцентричността са доста нездравословни за взаимоотношенията. Понякога най-хубавото нещо, което може да се случи, е да спрете да поддържате връзка въобще с тези, с които в миналото сте поддържали връзка.

Има хора, които ни демонстрират същинската си природа, единствено когато към този момент не се нуждаят от нас и даже не се пробват да го скрият.

Когато това се случи, болката ни кара да преразгледаме нашите цели и държание по отношение на другите. Ето за какво попадането в неприятна обстановка от време на време ни прави по-добри, помагайки ни да стартираме да оценяваме други усеща и да им даваме тласък да се развиват. Но всичко това се предшества от голяма вътрешна работа, която ще ни разреши да продължим напред, да изоставим слабостта, виновността и недоволството.

Избавянето от “проблемните ” хора има позитивен резултат върху нашето здраве и душевно положение.

Когато оставим в предишното тези, които ни нараняват, това ни оказва помощ. Техните дейности и планове стават все по-предсказуеми за нас. В резултат на това ние имаме опция да променим връзките си с други хора, като по този метод променим средата си към по-добро.

Това значи, че не би трябвало да обръщаме внимание на това, с което тези хора в този момент са заети, а да се съсредоточим върху уроците, които можем да извлечем от насъбрания опит, като си оказваме помощ да си създадем благоприятни условия за напредък и да стартираме да работим с убеденост в себе си.

В последна сметка някой, който желае прекалено много, в края на краищата ще бъде отчаян. А това е много отровен резултат за разсъдъка, тялото и душата.

Ако се придържате към тази позиция, можете да постигнете несъмнено равнище на равнодушие и да излезете от нестабилното си прочувствено положение. Така ние ще отделяме личните си проблеми от непознатите, ще се освободим от подозренията в себе си и от неправилната ни реакция на протичащото се.

Идеята се заключава в това – да изразите ясно мислите и страстите си, без да зацикляте на вероятните последици. Така ще реализираме бързи, предвидими и в това време приемливи резултати – проблемите ще станат доста по-малко и в нашия живот ще настъпи успокоение.

Когато съзнателно се пробват да ни навредят, ние би трябвало да решим дали да оставим нашия прочувствен прозорец отворен и да се окажем в в състояние, в което няма какво да дишаме.

Животът е прекомерно къс, с цел да се употребява за прекарвания за това, което хората към нас споделят или вършат. Затова най-хубавото решение е да се държите допустимо най-далече от всичко отрицателно и да се придържате единствено към това, което ви прави по-добри.

Превод на Some People Enter Our Lives Only To Teach Us Not To Be Like Them

Току-що сте се сблъскали с неприятен човек? ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

 

Нападнал ви е тъпанар – без причина, обидил, наругал, доста ви е разстроил. Или апаш е откраднал нещо от нас, също ни е огорчил. Или на пътя някой е ударил…

Цялата публикация

Парапсихологът Сергей Лазарев: „ Искате ли да сте здрави? Никога към никого и към нищо не предявявайте искания! “

 

Една от най-популярните книги от последните години е “Диагностика на кармата ” на Сергей Николаевич Лазарев. В тази и други книги създателят води читателя към разбирането на своя нравствен път и…

Цялата публикация

Още по тематиката във фейсбук:

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР