Някои ни карат да мислим за тях дълго време. За

...
Някои ни карат да мислим за тях дълго време. За
Коментари Харесай

Филмите, които всяка жена трябва да гледа

Някои ни карат да мислим за тях дълго време. За други пък можем да забравим незабавно, щом минат финалните надписи. Има и напълно друга категория – безконечни филми, предопределени най-много за нежния пол. Може да не ни повярвате, само че не приказваме за сантиментални комедии и сълзливи драми. Ето кои са едни от най-запомнящите се и вдъхновяващи ленти, които може да гледате освен на 8 март.
1. Закуска в Тифани
Дори да не сте чели книгата или гледали кино лентата, няма метод заглавието да не провокира асоциация с облика на Одри Хепбърн в класическа черна рокля, перли на врата и тъмни очила. Защото от време на време единственият метод да влезете в „ кожата си “ е да облечете обичаната си рокля и да се насладите на кафето и кроасана си.

2. Амели
Да, този страховит филм за младата парижанка, последваща личното си възприятие за правдивост, е една от най-великите ленти, които в миналото ще гледате.

3. Живот в розово
Чувствителна биография на френската дива, която води дълга борба за правото да живее, пее и обича. Виждаме по какъв начин Градът на светлината е благ и сантиментален единствено за тези, които не го познават същински.

4. Редник Джейн
Филм без никакви комплицирани сюжетни обрати или бойни подиуми. И въпреки всичко това е може би един от дребното филми, които в действителност ни демонстрират по какъв начин наподобява силата на човешкия дух и по-конкретно – на дамите.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР