Някои народни представители се оказали абсолютно неподготвени по материята, по

...
Някои народни представители се оказали абсолютно неподготвени по материята, по
Коментари Харесай

Някои депутати не знаят за какво са в НС: Рашков

Някои народни представители се оказали безусловно неподготвени по материята, по която се пробват да вземат отношение.Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков на отчет за работата и промените в Министерство на вътрешните работи.

 

" Това, което оповестиха сътрудниците, е в цялостно несъгласие и изцяло опровергава необективните, злонамерени рецензии и оценки към Министерство на вътрешните работи. Министерството, в частност министърът, политическото управление, виждате ли -  не се било справяло с промените в Министерство на вътрешните работи. Какво демонстрира това - че тези хора са в Народното събрание, една част от тях, повече от година, или една година - те просто не знаят защо са в Народно събрание, откакто те не познават работата на обособените ведомства, които всеки петък управляват ”, уточни министърът. 

 

" Както виждате, промени в Министерство на вътрешните работи са подхванати, правят се и някои от тях са приключени. На фона на изказванията, че промени в Министерство на вътрешните работи не се правили, тъй като министърът нямал смелостта да извърши промените.

 

Друг е въпросът, че промени не се правят за ден, седмица или за месец, откакто 20 години нито един началник в Министерство на вътрешните работи не се е замислял за структурата на това министерство, дали дава отговор на актуалните условия. Диспропорциите, които са насъбрани във времето, са толкоз крещящи, че не можем да ги отминем с безучастие, както се е правело до момента ”.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР