Някои жени винаги привличат погледите на мъжете – дори без

...
Някои жени винаги привличат погледите на мъжете – дори без
Коментари Харесай

Нито един мъж не може да устои на представителките на тези зодии

Някои дами постоянно притеглят погледите на мъжете – даже без да вършат нищо изключително. Астролозите настояват, че те просто са избраници на Съдбата.

Такива дами са разнообразни на външен тип, някои даже напълно елементарни, само че … мъжете ги намират за същински хубавици, доста по-привлекателни от моделите по стилните сцени. Факт!

Водолей
На първо място в класацията на хубавиците измежду знаците на Зодиака астролозите слагат дамите Водолей. Те съчетават в едно външна и духовна хубост. Някои от тях притеглят мъжете точно с прелестните черти на лицето си, други с вътрешната си светлина.

Дамите Водолей харесват добре поддържани мъже с почтено самочувствие. Самите те се грижат за поддържането на младостта, деликатно сортират ухажорите си и ловко показват какъв брой са щастливи да бъдат с тях. Известни хубавици Водолей са актрисите Дженифър Анистън, Елизабет Банкс и постоянно младата световна лъвица Парис Хилтън.
Везни
Представителите на знака Везни са освен красиви, само че и извънредно умни. Те знаят, че са привлекателни за противоположния пол и ловко се възползват от това. Дамите Везни умеят като никой различен да манипулират мъжете, които, заслепени от хубостта им, са подготвени да им предложат всичко, което пожелаят.

Жените Везни са подготвени на всичко, с цел да запазят привлекателността си дълго време. Те не биха се отказали елементарно от най-големия си коз. Отличават се с особена прелест и прелест, артистичност и отличен усет. И всичко това е повече от прелестен бонус към чудесната фигура и неустоимата им усмивка. Популярни хубавици Везни са актрисите Моника Белучи, Наоми Уотс, Кейт Уинслет.

Дева
Много дами Дева са красиви не толкоз външно, колкото вътрешно. Мъжете, които благоволят да устоят с вниманието си, се усещат като същински късметлии до такива невероятни дами.

При Девите постоянно всичко е премислено авансово. Те по някакъв метод съумяват да се оправят с всичко – и с работата, и с развъждането на деца и обмисляне на бъдещето. Влюбените в тях мъже полудяват хубостта и уменията им.

Някои от най-известните хубавици, родени под знака на Дева, са актрисите София Лорен, Грета Гарбо, моделът Клаудия Шифър.
Близнаци
Жените Близнаци заемат четвърто място в ТОП-5 на най-красивите представители на зодиакалните знаци. Те наподобяват прелестно, а също по този начин са и изпълнени с оптимизъм, умеят да се радват на дребните неща и са постоянно усмихнати. И всичко това, съчетано с натурален сексапил и съблазън! Та кой мъж би устоял на сходно нещо!

Много мъже са като хипнотизирани от тази усмивка и не съумяват незабавно да схванат, че зад нея се крие неповторим темперамент. Двойствената природа на Близнаците се демонстрира във всичко, в това число и в характера. Днес те са очарователни наивнички, а на следващия ден - умели съблазнителки. Всичко зависи от това кой стои пред дамата Близнаци и в каква роля е решила да влезе сега тя.

Известни хубавици, родени под знака на Близнаци, са актрисите Анджелина Джоли, Мерилин Монро, Никол Кидман и Натали Портман.
Телец
Жените Телец имат доста черти, които са привлекателни за мъжете. Това е освен естествена хубост, само че и дарба да се държат почтено, ето за какво постоянно съумяват да привлекат вниманието на мощния пол.

Някои мъже по този начин и не схващат до края на живота си, че до тях стои не просто едно красиво момиче, а мъдра и опитна жена. Защото дамите Телец не са толкоз наивни, че да показват характера си. Много от тези хубавици избират да го прикриват ловко зад безсилен привидно тип и по този начин постоянно да разчитат на мъжката поддръжка.

В подмяна на това те обилно награждават мъжа с доста милувки, основават му уютно фамилно гнездо и не обичат да вършат кавги.

Известни хубавици Телец са актрисите Пенелопе Крус и Ума Търман, както и известните модели Линда Еванджелиста и Летиция Каста.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР