Някои хора се оплакват, че усещат негативната енергия у дома.Всичко

...
Някои хора се оплакват, че усещат негативната енергия у дома.Всичко
Коментари Харесай

8 начина да изгоним негативната енергия у дома

Някои хора се оплакват, че усещат отрицателната сила вкъщи.Всичко е направено от сила и е доста елементарно тази сила да ви натрупа и събори. Вероятно към този момент изчиствате дома си от физическия хаос – тъй че за какво да не се погрижите за енергийния му хаос?

 8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи

Придобиването на навика да премахвате отрицателната, безредна сила, която ви заобикаля, може да направи вашето пространство по-леко, по-ярко и по-креативно. Ето по какъв начин се прави:

8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи

1.Задайте ново желание за вашия дом

Формата следва мисълта. Преди да извършите нещо друго, задайте съответно желание за вашия дом. Какво желаете вашето пространство да ви помогне да освободите? Как желаете да се усеща дома ви?

Например, можете да кажете: „ Моето желание е да изчистя отрицателната сила от вкъщи си, тъй че да съм съсредоточен и работлив “ или „ Моето желание е да освободя силата на някогашния си и да се усещам още веднъж спокоен “. Изговорете желанието си на глас, с цел да задвижите измененията и да изгоните отрицателната сила вкъщи.

2.Опитайте да изгорите сушени билки

 отрицателната сила 8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи фотография: pinterest

Хората по целия свят от дълго време изгарят избрани ароматни билки, с цел да изчистят отрицателната сила. Този лист от 10 билки може да се изгори поради почистващия им пушек.

Просто поставете определената от вас изсушена билка в незапалим съд и я запалете, до момента в който видите пламък. Издухайте го. Оранжевата жарава ще продължи да гори. Раздухайте жаравата, до момента в който разпръсквате дима във всяка пролука на всяка стая. Забележка: Ако имате астма или сте чувствителни към пушек, пропуснете това и разчистете пространството си с растения вместо това

3.Вдигайте звук, до момента в който вървите през вашето пространство

Звукът на барабани и даже пляскащи ръце могат да оказват помощ за разрушаването на отрицателната сила. За звуков обред вкъщи започнете от входната врата и се придвижете по часовниковата стрелка през вътрешния периметър на дома си, като свирите на инструмент (или пляскате) към стените, до момента в който извършите цялостен цикъл.

4.Почистете дома си със сол

 отрицателната сила 8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи

Солта е била употребена за стерилизиране на всичко – от дъски за рязане до рани (ау!), а също по този начин почиства негативната сила. Ето няколко метода, по които можете да го употребявате във вашия дом, с цел да се избавите от отрицателната сила:

Разтворете морска сол в бутилка със спрей, цялостна с вода, и замъглете въздуха във всяка стая.
Поставете тънка линия морска сол пред входа на вашия дом или към периметъра на вашия парцел.
Поставете дребна паница със сол на олтара си.
Разтворете сол във вода, употребена за разчистване на повърхности и подове.
Използвайте лампи от хималайска сол.

5.Придайте на цялото място пресен мирис на лимон

 отрицателната сила 8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи фотография: pinterest

Има причина толкоз доста почистващи артикули да са с мирис на лимон. Ароматът на лимон е естествено освежителен и освежителен. Ето няколко непредвидени метода да го употребявате вкъщи за прогонване на отрицателната сила:

Сварете лимоновите кори във вода и оставете парата да ухае вашето пространство.
Оставете дребни чинии, цялостни с резенчета свеж лимон към дома си.
Поставете етерични масла от лимон във вашия дифузер.

6.Напълнете пространството си с мирис на растения

Лимонът не е единственият мирис, който може да даде бърз подтик на вашето пространство: етеричните масла от култивиран чай, лавандула и тамян също могат да бъдат чудесни за прогонване на отрицателната сила вкъщи.

Можете или да ги поставите във вашия дифузер, или да напълните чиста бутилка със спрей с равни елементи хамамелис и дестилирана вода, да добавите 20-30 капки етерично масло по желание, да разклатите и да замъглите жилищното си пространство. Или вместо това изберете свежи аромати и поставете ароматни растения като мирни лилии, алое вера или британски бръшлян във вази към дома си.

7.Впрегнете силата на въображението

Представете си блестяща, златиста светлина в пространството на вашето сърце. Докато вдишвате надълбоко, разширете тази светлина, до момента в който излезе отвън тялото ви. Сега разпръснете тази светлина във вашето витално пространство с желанието да се отървете от отрицателната сила вкъщи.

8.Разчистете бъркотията си

 отрицателната сила 8 метода да изгоним отрицателната сила вкъщи фотография: pinterest

Физическата нечистотия и хаос могат да накарат пространството да се почувства недружелюбно. Поддържането на чист дом без неразбория значи, че негативната сила няма да има къде да се събира. Не на последно място, отворете прозорците си! Допускането на пресен въздух също извежда отрицателната сила.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР