Някои хора лесно се отървават от старите неща, докато други

...
Някои хора лесно се отървават от старите неща, докато други
Коментари Харесай

Звездни вехтошари: 5 зодии, които са склонни да трупат ненужни вещи

Някои хора елементарно се отървават от старите неща, до момента в който други натрупат непотребен отпадък с години. Кои зодии са склонни да складират вехтории?

В течение на живота човек „ придобива ” огромен брой неща и това е обикновено. Понякога новите покупки заместват остарели, които могат да бъдат изхвърлени или подарени на тези, които имат потребност от тях. Въпреки това, не всеки е в положение да се отърве от ненужното. Ще ви разкажем за знаците на Зодиака, които от години пазят разнообразни парцали.

 

Ето кои зодии са склонни да натрупат ненужни движимости

 

 

Телец

Телецът, за разлика от някои други знаци на зодиака, съхранява не просто остарели отпадъци, а същински антики. Представителите на този знак изискано усещат изкуството и по тази причина от време на време вършат недомислени покупки, придобивайки нови и нови антики в сбирката си.

С това обаче свършва желанието на земния знак да се задълбочи в историята на изкуството. Като предписание, те се възхищават на новата облага за няколко дни, а по-късно я прибират при други сходни импулсивни покупки и не помнят.

 

 Близнаци

Близнаците могат да бъдат наречени „ колекционери на души “. Обичат хората, обичат да поддържат връзка и по тази причина избират да събират към себе си най-вече забавни персони. Манията им за събиране обаче се простира и до материални обекти.

Знакът на въздуха е сигурен: всички отпадъци, които са били съхранявани на балкона от години, несъмнено ще им бъдат нужни в бъдеще! И бурканът сладко отпреди 40 години, и шкафът на прабаба, и даже остарелият тв приемник с кинескоп. Истината е, че този миг в никакъв случай не идва.

 

 Рак

За Раците движимостите са метод да запазят спомените за скъпи хора. Сантименталните представители на този знак пазят доста ненужни отпадъци – валентинка, получена в първи клас, или грозна ваза, подарена от обичаната вуйна.

 

Понякога Раците са толкоз пристрастени към събирането на мемоари, че в жилището им няма място за потребни модерни неща. Но постоянно ще отделят ъгъл за плюшената играчка, с която са спали в трети клас.

 

Скорпион

Скорпионите, за разлика от Раците, добре осъзнават, че прочувствената обвързаност към движимостите е безсмислена, само че не могат да си оказват помощ.

Ако Ракът събира дарове от всички, които са им скъпи, то Скорпионите избират да запазят загатна за тези, които към този момент са напуснали нашия свят. Ето за какво представителите на този знак надали са съгласни да се отърват от старинните столове на баба си.

 

Риби

Рибите доста бързо образуват прочувствени привързаности както към хората, по този начин и към предметите. За тях обичаните им възглавници, личното им одеяло и уютният пуловер са нещо като врата към света на спокойствието и комфорта, помагайки им да се оправят с безпокойството.

Ето за какво не са склонни да се отърват от старите неща – Рибите схващат, че се лишават от острова на мира, благодарение на който поддържат прочувственото си положение.

 

 

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР