Някои хора имат толкова голямо сърце, че чак е трудно

...
Някои хора имат толкова голямо сърце, че чак е трудно
Коментари Харесай

Човекът, който дарява с топлина неизлечимо болни деца

 Някои хора имат толкоз огромно сърце, че чак е мъчно за поверие. Един подобен човек е здравият космат мъж на име Мохамед Бзеек.

Мъжът си е сложил една специфична задача: да стане приемен татко на неизлечимо заболели деца, които са оставени от родителите си.

Обикновено такива деца попадат в болница, където доживяват своите дни в самотност. Но Мохамед ги подарява с обич, топлота и наслада, които са толкоз нужни в последните дни и месеци живот.

Мохамед неслучайно изпитва такова съчувствие към децата: на възраст от 62 години той бил диагностициран с рак. Жена му към този момент била умряла, а синът му е неработоспособен, по тази причина на Мохамед се наложило да премине през интервенцията изцяло самичък.

Мохамед се чувствал доста самотно – тъкмо както и зарязаните деца, които постоянно изпращат в болничното заведение.

На видеото Мохамед споделя за прекарването си в онкологичното поделение, за съчувствието към децата и за тяхната самотност.

Той е погребал десетки деца. Някои от тях са умряли в ръцете му.

Вижте видеото – нужни са ни повече хора като Мохамед.

Той е в действителност човек със златно сърце. Дарява умиращите деца с възприятие на сигурност и успокоение, на което те не са можели да разчитат. Ако в света имаше повече такива като Мохамед, той щеше да е доста по-прекрасен.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР