Някои хора имат способността да критикуват много повече от останалите.

...
Някои хора имат способността да критикуват много повече от останалите.
Коментари Харесай

Царе на критиката – петте зодии, специалисти в това

Някои хора имат способността да подлагат на критика доста повече от останалите. Има разнообразни типове рецензия. Тя може да носи със себе си доста потребни препоръки, упътвания и предаден житейски опит, като всичко това е за ваше положително. В други случаи обаче рецензиите са елементарни забележки, единствено тъй като индивидът против вас обича да намира пропуски и в най-добре свършената работа. Тези рецензии са способни да донесат със себе си съществени разногласия, които постоянно прерастват в кавги и даже се стига до повреждане на връзки сред сътрудници, сътрудници или родственици. Хората постоянно наследяват тази дарба от родителите си, поради възпитанието, което им е обещано. Със сигурност обаче зодията също има своята роля във образуването на характера и това какъв брой сериозен може да бъде един човек. Ето и от кои зодии можем да чакаме най- доста рецензия:

 Дева. Девата е най-критичният зодиакален знак. Силно проницателната и аналитична тя оглавява нашия лист поради своя блян към идеализъм и реализиране на съвършенството. Този придирчив знак улавя най-малките елементи, които никой различен не вижда или чува, употребявайки всяка информация, с цел да стигне до умозаключение, въпреки и от време на време то да е неправилно. При тях постоянно отрицателните натежават повече от позитивните неща към тях и те не се опасяват да уведомят хората какво не им харесва, в случай че е належащо.

Козирог. Той може да стане безсърдечен и по тази причина е втори в нашата ранглиста. Козирогът знае по какъв начин да бъде сериозен към другите, в случай че счита, че е целесъобразно. Като подобен целеустремен и сполучлив зодиакален знак, той рядко намира време да търси интензивно и да подлага на критика други хора. Въпреки това, в случай че някой попречи на задачите на хората от тази зодия, те ще стоварят целия арестуван яд върху тях едновременно.

Скорпион. Скорпионът е прочут с това, че е брутално пряк. Докато двата изброени дотук земни знака работят по-скоро върху разсъдъка, Скорпионът работи чисто върху страстите. Този мощно буен знак е рисков със своите страсти, вариращи от неподправена обвързаност до ревнивост, експанзия и възмущение. Излишно е да споделяме, че е по-добре да избягвате Скорпион в последното въодушевление, защото той ще се стреми да унищожи духа ви с директните си, сериозни и даже злонамерени думи. Много хора могат да се почувстват засегнати от това, което тези хора споделят в опит да ви подлагат на критика, като това може да се случва и без съществено съображение.

Рак. Ракът стартира да подлага на критика, когато неговата неустановеност го превземе. Той изпитва променливи настроения и страсти и от него може да очаквате всичко. Този прочувствено сензитивен зодиакален знак е прочут с неналичието на конфронтационни умения и затова Раците ще насочват рецензията към себе си, вместо към близките, за разлика от някои други знаци. Комбинацията от голямото им въображение и склонността им да имат интервали на неустановеност ги кара да бъдат мощно самокритични хора, когато животът не е идеален. А сами се сещате, че това е съвсем непрекъснато. Те ще търсят грешката в себе си и ще желаят да покажат най-хубавото, на което са способни. Първият обвинен, в случай че нещо се обърка, ще бъдат самите те. В това няма нищо неприятно, в случай че рецензията беше в рамките на рационалното, само че много постоянно това не е по този начин.

Везни. Везните стават сериозни, когато обстановката го изисква. Този знак по принцип е прочут с това, че е изкусен, гальовен и обективен, само че може да се изненадате, когато видите Везните да заемат място в този лист. Тези хора рядко ще кажат нещо, което да нарани директно възприятията на другия. Проблемите за представителите на този лекомислен знак са по-скоро, че те слагат прекомерно огромен акцент върху външния тип. Те желаят да бъдат обичани от всички и когато това естествено не се случи, е известно, че се удавят в самосъжаление, последвано от опустошителна самооценка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР