Някои баби са склонни да прекарат с внуците си цялото

...
Някои баби са склонни да прекарат с внуците си цялото
Коментари Харесай

Как възпитава внуците си Бриджит Макрон?

Някои баби са склонни да прекарат с внуците си цялото си свободно време, други ги обичат от разстояние, а трети изцяло отхвърлят ужасната дума „ баба “. А каква баба е първата дама на Франция Бриджит Макрон? Зложелателите и там крещят, че 65-годишната Бриджит е извънредно време да смени мини полата за халат, а вместо да върви на дипломатически срещи и фешън ревюта най-сетне да стартира да пече палачинки и да плете с игли.

Какво мисли по този въпрос мадам Макрон? Так Просто споделя по какъв начин френската баба възпитава своите внуци. А и те не са малко – цели седем!

Възпитание на внуците

Педагог по обучение, Брижит Макрон е родена в огромно семейство на френски буржоа, тя е шестото и най-малкото дете. По едно време бъдещата първа дама на Франция и майка на три деца решила да се раздели със брачна половинка си банкер в името на любовта към ученика си – Емануел Макрон, който бил по-млад от нея с 24 години. Днес за Бриджит фамилията е свещено, изключително когато става дума за обичаните внуци. Както се оказа, без тях първата жена на Франция не си показва живота си.


В неотдавнашно изявление, треньорът на френския футболен тим Дидие Дешан споделя по какъв начин първата дама се отнася по отношение на статута на баба. По време на една от вечерята с двойката Макрон, Дешан имал радушен диалог с Бриджит: „ Имаме доста общи неща, тъй като се занимаваме с педагогика. Аз съм състезателен треньор, а тя е учителка. Говорихме доста за образованието, за футбола и щастието, което нашите внуци ни дават. Мадам Макрон е доста отворена жена. “


Говори се, че Брижит Макрон е идеална баба. Тя не се пробва да влага във внуците всичко, което не е могла да даде на децата си. Първата дама е уверена, че престижът на родителите постоянно би трябвало да бъде преди всичко, без значение какъв брой умни, сполучливи и всезнаещи са бабите и дядовците.

Идеалната баба обича живота и прави оценка всеки ден, обича освен децата и внуците си, само че и самата себе си. С любовта си към живота, метода на живот и интензивността Бриджит Макрон ободрява и въодушевява личните си деца и внуци!


По време на клетвата на брачна половинка си Бриджит съобщи, че има намерение да комуникира с внуците си толкоз постоянно, колкото и графикът разрешава. Тя освен оказва помощ на брачна половинка си – президент, само че също по този начин се занимава с просветителни стратегии в страната, а в Елисейския замък първата дама на Франция има обособен кабинет.

Независимо от това, първата дама не разрешава представителните отговорности да оказват отрицателно въздействие върху връзките с роднините. Със сигурност фамилията остава за Бриджит приоритет номер 1.


Най-младата щерка на „ Бриджит “ Тифан Озиер неотдавна съобщи, че в случай че тя бъде помолена да назове модел на същинска обич, тя щеше да даде образец за връзката сред майка си и брачна половинка й: „ Когато са дружно, наподобява, останалата част от света не съществува. Емануил от душата си харесва внуците на Бриджит, а те с обич го назовават „ баща “. Това ли не е обич? “


Брижит и Емануел нямат общи деца. „ Решихме да не имаме деца. Това е изборът, който направих, до момента в който съм още млад, поради възрастовата разлика с Бриджит. Нямам потребност от биологични деца и внуци, тъй като мога да предам цялата си обич и грижа към внуците на Бриджит „, споделя френският президент в изявление.


Брижит Макрон е една от първите дами, за които се приказва повече в сравнение с за самия президент. Хората не престават да разискват колосалната разлика във възрастта сред съпрузите, както и външния тип на 65-годишната първа дама на Франция.

Независимо какъв брой клюки се въртят към този съюз, Бриджит е единствената обич на Макрон и мина дружно с него трънливата пътека от служител до глава на авторитетна страна. „ Бриджит постоянно е била до мен и няма да го укривам в този момент. Тя споделя живота си с мен и нейното мнение беше и ми остава значимо „, продължава френският президент.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР