Някога Майкъл Тевия беше обещаващ талант, според мениджъри - най-добрият

...
Някога Майкъл Тевия беше обещаващ талант, според мениджъри - най-добрият
Коментари Харесай

Бивша футболна звезда стигна дъното, арестуваха го за разпространение на наркотици в Слънчев бряг

Някога Майкъл Тевия беше обещаващ гений, съгласно мениджъри - най-хубавият халф в Гана, през днешния ден ще търка наровете в пандиза

Бившата звезда на футболния „ Левски “ Майкъл Тевия, който преди 15-ина години дойде в България с визитката на юношески национал на Гана и обещаващ футболен гений, удари дъното.

Репортер на Флагман.бг видя, че той е един от 8-те задържани от нарко ОПГ-то в Слънчев бряг. Този следобяд Майкъл, който най-малко съгласно формалните му документи би трябвало да е на 32 години, дойде окован с белезници за гледането на мярката му за неотклонение в Окръжния съд на Бургас.

За разлика от останалите арестувани Майкъл не се криеше, само че срамно беше навел глава, като че ли, с цел да покаже, че схваща в каква сериозна каша се е забъркал.

Тази заран Окръжна прокуратура Бургас и ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас регистрираха работата по следствието, която е траяла близо два месеца. Освен Майкъл Тевия са задържани още 7 лица – 6 от Нигерия и един от Гана. Според полицията те са разпространявали три типа опиати – екстази, кокаин и марихуана. Те са маскирали противозаконната си активност и са работили като викачи.

При ареста им бяха открити 140 таблетки екстази, 100 джъмпера с марихуана, 50 с кокаин и към 20 хил.лева в разнообразни валути.

Майкъл Тевия е добре познато име в българския футбол. Той дойде в страната ни през 2008 година и игра в мощния в тези години „ Локомотив “ Мездра. Тогава бе показан от мениджъри като " най-обещаващият халф в Гана ", след това бе трансфериран в Левски, игра в Калиакра, Борац Чачак, японския Вондс, Хасково и Черноморец.

Прекрати кариерата си през 2018 година, тъй като всички имаха съмнения, че лъже за възрастта си. Той бе женен за бургазлийка, от която има момченце. Според негови близки обаче от известно време Майкъл се е разделил с жена си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР