Някога Лони Уилсън красеше кориците на модните списания и се

...
Някога Лони Уилсън красеше кориците на модните списания и се
Коментари Харесай

Някога всички мъже въздишаха по нея, а днес е плашещо неузнаваема СНИМКИ

Някога Лони Уилсън красеше кориците на стилните списания и се наслаждаваше на прелестния живот в Холивуд със брачна половинка си – звездата от „ Спасители на плажа “ Джеръми Джаксън. А през днешния ден е напряко неузнаваема.

37-годишният някогашен фитнес модел се е трансформирал в клошар и обикаля улиците на Лос Анджелис, бутайки количка с отпадъци.







Лони и Джеръми се женят през 2012 година След поредност от бурни кавги двамата се развеждат. След раздялата тя стартира работа като помощник в клиника по козметична хирургия, написа The Sun.



През 2016 година обаче получава нервозен срив, след който губи работата, жилището и колата си и остава на улицата.



Уилсън се пристрастява към алкохола и опиатите. През 2018 година, откакто другари пробват да я настанят в профилиран център за лекуване, тя изчезва. Две години никой не знае нищо за нея.



Днес някогашната хубавица, която в миналото бе на корицата на австралийското списание Glam Fit, живее на улицата. И декларира, че не желае да поддържа връзка със старите си другари и не чака помощ.

„ Не съм разговаряла с Джеръми, не желая да поддържам връзка с приятелите си.





Добре съм. Имам всичко, което ми е нужно. Намирам си пари, а храна в контейнерите за отпадък и около магазините има задоволително “, декларира тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР