Някакви прекрасни Wegmans ще запълнят голяма дупка в района на

...
Някакви прекрасни Wegmans ще запълнят голяма дупка в района на
Коментари Харесай

Ще отвори ли още едно място на Wegmans в Манхатън?

Някакви прелестни Wegmans ще запълнят огромна дупка в региона на Линкълн Скуеър в Манхатън — само че не е ясно дали това е типично първокласният хранителен пазар на компанията, или е напълно нова идея.

Ръководителят на частната верига за хранителни артикули подписа дълготраен контракт предходната седмица за бившето пространство Bed Bath & Beyond на 1932 Broadway сред 64-та и 65-та улица, научи The Post.

Основана през 1916 година от братята Уолтър и Джон Уегман в северната част на щата Рочестър, компанията в този момент има повече от 100 магазина по източното крайбрежие, въртящи над 12 милиарда $ в бизнеса, като всички се обслужват от повече от 53 000 чиновници.

Не е чужд за столичния регион на Ню Йорк, Wegmans направи дълго чаканото си разкриване в центъра на Манхатън през октомври предходната година, с орди от почитатели на марката, които се подредиха на опашка извън в ранните утринни часове, с цел да бъдат първите, които пазарят там. Почти тъкмо четири години преди този момент Wegmans дебю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР