Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава

...
Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава
Коментари Харесай

5-те зодии, които ще получат през пролетта това, за което са се борили с години

Някак си е обидно да виждате, че животът ви дава по-малко, в сравнение с другите. И в действителност е по този начин – има доста хора в близост, които могат да се оправят с всичко без изпитание. А вие – даже и от десетия опит – нищо.

Сега обаче отрицателното въздействие върху вашия знак завършва! Което значи, че всичко ще е изцяло друго и си коства да се подготвите авансово за това.

Пролетта нивелира всичко – отрицателното въздействие на планетите, вашите лични неточности, неприятният шанс и неналичието на схващане по какъв начин да приключите с всичко това вечно.

Сега ще се почувствате по този начин, като че ли някой добър човек ви хваща за ръката и ви оказва помощ да излезете на ярко. Очаква ви изцяло нова действителност, която ще ви донесе напълно разнообразни събития. Това ще бъде вашата щастлива пролет!

След вчерашното розово Пълнолуние няколко зодии ги чака специфичен интервал. Може даже да ви се коства, че всичко още веднъж се разрушава, само че това не е по този начин. Просто е пристигнало време да вършиме неща, които сте отлагали за по-добри времена, да изплатите задължения, да довършите някои задания, с цел да посрещнете октомври с чисто сърце.

Ето ориста на кои 5 зодии ще се обърне напълно в тяхна изгода тази пролет:
5-те зодии, които ще получат напролет това, за което са се борили с години 5 фотоси  5-те зодии, които ще получат напролет това, за което са се борили с години  5-те зодии, които ще получат напролет това, за което са се борили с години  5-те зодии, които ще получат напролет това, за което са се борили с години  5-те зодии, които ще получат напролет това, за което са се борили с години
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР