НЯКЪДЕ МЕЖДУ ДУРАНКУЛАК И РЕЗОВО Германци с противопожарен автомобил, пригоден

...
НЯКЪДЕ МЕЖДУ ДУРАНКУЛАК И РЕЗОВО Германци с противопожарен автомобил, пригоден
Коментари Харесай

Съдят германците с кемпера за строежите на Алепу и Росенец

НЯКЪДЕ МЕЖДУ ДУРАНКУЛАК И РЕЗОВО
Германци с противопожарен автомобил, приспособен за кемпер, нагазиха дюните на нашето море и бяха задържани на емблематичния плаж Алепу, оповестиха медиите. 

***
Нашата медия Фейк бюлетин  обаче научи извънредни детайлности за необятната палитра от незаконна активност на немските уж-туристи, а в действителност унищожители на българската природа и прелестните дюни по българското Черноморие. 
С нас се свърза ДПС-инсайдър на име Памид Памид, с цел да ни изясни, че Ахмед Доган няма нищо общо със застрояването на Росенец, само че тези германци с кемпера - несъмнено има общо и то доста общо! 
" Това че са сгазили две дюни на Алепу е нищо! - твърди господин Памид. - Тези немски жители направиха безобразието с " подпорната стена " на Алепу и още по-голямото безсрамие с т.нар. " Догансарай " на Росенец. Г-н Доган няма нищо общо с тези постройки, той беше жертва на тези нацистки потомци с кемпера-пожарна. Те от време на време затваряха господин Доган в летния сарай на Росенец и го принуждаваха като в концлагер да работи в биокраставичарника и да върти мръвки на барбекюто, с цел да пируват германците с кемпера - тези модерни вандали и лангобарди!
Къде е в този момент Христо Иванов да опази българския бряг и да забие българския байрак? Не ми отговаряйте...
Същите германци с кемпера застроиха и Алепу, а след публичното неодобрение измислиха смехотворната версия за " подпорна стена " с асансьорни шахти и жилищни кафези, ха-ха " - горчиво иронизира Памид Памид. 
Г-н Памид показа с нашата медия, че най-го боли от демагогията. 
" Тези германци с кемпера, които застроиха Росенец, Алепу, Карадере и по този начин нататък, те до момента вършеха безнаказано безобразията си, тъй като над тях имаше чадър от Меркел - споделя нечувани обстоятелства господин Памид. - Не ме питайте по какъв начин стават тези работи, само че очевидно стават. Ала в този момент въздействието на Меркел отслабва и нашата полиция най-сетне е показала кураж да арестува вандалите. Нали разбирате, че на тия германци някой им е споделил: идете в България, там законите са " врата у поле ". И те пристигнаха, мачкаха българската земя и българския асфалт с кемпера си, застрояваха плажовете ни, обливаха ни с надменна ненавист и разпалваха етническото напрежение у нас, внушавайки, че сякаш Ахмед Доган окупира и застроява по собствен усет Росенец. Но етническото напрежение сред нас не се разпали, единствено поради мъдростта на нашия почетен ръководител и нашите мирни етнически обичаи. Искам да поздравя българската полиция, че най-сетне се осмели да арестува тези немски безобразници, които толкоз време се гавриха с държавността у нас. Ние ще поощрим прокуратурата също да прояви храброст и да потвърдим на тези немски надменници, че законите у нас не са врата у поле! " - окуражен е господин Памид, а и ние с него. 
Работата по събиране на доказателства и определяне на обстоятелства и условия продължава. 
На няколко фронта! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР