Нуно Ешпирито Санто беше уволнен от поста мениджър на Тотнъм

...
Нуно Ешпирито Санто беше уволнен от поста мениджър на Тотнъм
Коментари Харесай

Тотнъм уволни Нуно Ешпирито Санто

Нуно Ешпирито Санто беше уволнен от поста управител на Тотнъм след едвам четири месеца отпред на „ шпорите “.

Португалският ментор, който напусна различен отбор от Висшата лига – Уулвърхемптън, в края на предишния сезон, дойде при лондончани през лятото след дълго търсене на заместител на уволнения през април Жозе Моуриньо. Независимо че започва с три победи в първите си четири срещи в Лигата, печелейки и премията за Мениджър на месец август и извеждайки тима до четвъртфиналите за Купата на Лигата, серия от разочароващи представяния и резултати в последните седмици разклатиха съществено стола му.

„ Знам какъв брой доста Нуно и неговият треньорски щаб желаеха да съумеят и скърбя, че трябваше да вземем това решение. Нуно е същински благородник и постоянно ще е добре пристигнал тук. Трябва да благодарим на него и треньорския му щаб и да им пожелаем всичко най-хубаво в бъдеще “, показа в клубно изказване спортният шеф на Тотнъм Фабио Паратичи.

Чашата преля след бездушната игра на лондончани против Манчестър Юнайтед, която докара до класическа загуба с 0:3, в която отборът не съумя да насочи нито един прецизен удар по посока вратата на „ алените дяволи “ в домашен мач за първи път от 2013-а насам. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР