Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои

...
Нумеролозите и астролозите са единодушни, че всеки човек има свои
Коментари Харесай

Най-нещастните дни от седмицата за всяка зодия

Нумеролозите и астролозите са единомислещи, че всеки човек има свои сполучливи и несполучливи цифри. Същото се отнася и за дните от седмицата всеки, от които е удобен за някои зодиакални знаци, само че в това време несполучлив за други.

Ето и кои дни от календара за всяка зодия се смятат за най-неблагоприятните:

Овен

За множеството Овни, петъкът е най-злополучния ден от седмицата. На този ден постоянно се следи енергиен дисбаланс. Такъв се отразява зле на представителите на този зодиакален знак. Затова астролозите предлагат на Овните да не насрочват значими събития в петък, а по-скоро да почиват и да се отпускат.

Телец

Най-неблагоприятният ден от седмицата за Телец се назовава вторник. Именно в този ден стартират да реагират остро на рецензиите, отправени към него. На този ден влиза в спорове с други хора и не се усещат доста добре.

Близнаци

Близнаците в действителност не обичат понеделник и постъпват вярно. Всъщност в наши дни те постоянно са преуморени и са подложени на огромен стрес. За страдание, не всички Близнаци могат да си разрешат да провеждат почивните дни от понеделник или да понижат напрежението, денем.

Рак

Трудно е да се назове съответен ден от седмицата, който да се одобри за несполучлив за Рака. Единственото, за което астролозите са съгласни е, че Раците не понасят дни с смяна на етапите на Луната: пълнолуние и новолуние. В такива интервали всички Раци изпадат от класацията, могат да се обезсърчат и даже да се подтиснат. Ракът не си коства да поставя тежки физически старания или мисловен труд в такива дни.

Лъв

За Лъва, колкото и да е необичайно, събота е най-неблагоприятен ден. Лъвовете на този ден стартират да разкриват своята същина, показвайки не най-хубавите черти на своя темперамент, пред другите.

Дева

Специфичните дни от седмицата за представителите на този зодиакален знак са последните дни на всеки месец. Възможно е въпросът тук да не е въобще в езотериката, а в логиката на психиката. В края на месеца, Девата стартира да се стреми да извърши доста задания, в следствие изпада в суматоха и става доста нервна.

Везни

Везните, като Телеца, губят шанса си във вторник. В наши дни те изпитват яд и омерзение към избрани неща, събития и хора. Във вторник Везните най-често упрекват близките за своите неприятности и неточности, а също по този начин отхвърлят да признаят своята неточност.

Скорпион

Скорпионите постоянно чакат с неспокойствие края на работната седмица и съответно петък. В същото време доста от тях даже не осъзнават, че този ден от седмицата е най-неблагоприятният и несполучлив за тях. В петък Скорпионите елементарно попадат в клопката на страховете и комплексите си. Започват да демонстрират най-лошите качества и черти на характерите си.

Стрелец

Неприятните изненади за Стрелец най-често се случват в сряда. В тези дни от седмицата, Стрелците постоянно са доста изтощени, усещат се зле и влизат в спор с близки. В сряда Стрелецът би трябвало да бъде оптимално въздържан и толерантен.

Козирог

Козирозите са изключително нещастни в четвъртък. В наши дни те постоянно желаят да се провиснал и да си починат, само че това не работи по разнообразни аргументи. В четвъртък за Козирога е по-добре да се запасите с устойчивост и самообладание.

Водолей

Водолеят е единственият знак на зодиака, за който неделя е най-неудачният ден от седмицата. На този ден доста Водолеи, вместо релакс, по някаква причина стартират да мислят за наближаващата нова работна седмица, което скапва настроението им. В неделя вечерта Водолеите стават тъжни и раздразнителни.

Риби

Рибите рядко имат шанс в петък. В тези дни е добре да не вършат съвсем нищо. Роднини и другари не намират общ език с тях. Дори могат да стигнат до скандал от нищо. Според астролозите, с цел да трансформира петъкът в елементарен, работен ден, който не се разграничава от останалите, самите Риби би трябвало да си допринесат това.

Източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР