НС не трябва да действа като корпус за бързо реагиране.

...
НС не трябва да действа като корпус за бързо реагиране.
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Аматьорщина! НС не е корпус за бързо реагиране, така не се законодателства!

" Народно събрание не би трябвало да работи като корпус за бързо реагиране. Законите не се вършат случайно. Така не се законодателства! " Това съобщи изрично пред БНР проф. Огнян Герджиков, някогашен ръководител на Народно събрание и длъжностен министър ръководител, във връзка измененията в Закона за отбрана от домашно принуждение, направени през днешния ден от депутатите.

С тях " интимната връзка " се приравнява към брачното партньорство и съжителството без брак, а жертвите получават същите благоприятни условия за протекция.

" Още преди две години имаше направен нов план за Наказателен кодекс от експерти. Той отлежава някъде и никой не му обръща внимание. Няма теоретичен метод. Така не се контролират публични връзки. Това е най-ниска проба аматьорщина! Несериозно е една страна в Европа да законодателства по този метод!, " разяснява проф. Герджиков

От всички проблеми, които има България, този с Конституцията е на последно място, означи още проф. Герджиков в предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР