НС на БСП не е съгласен с изолацията, налагана от

...
НС на БСП не е съгласен с изолацията, налагана от
Коментари Харесай

БСП ще бъде вечна опозиция, заяви Корнелия Нинова

НС на Българска социалистическа партия не е склонен с изолацията, налагана от страха на Нинова за персоналното й оцеляване
Недоволството измежду редиците на Националния съвет на Българска социалистическа партия против водача Корнелия Нинова нараства след днешното заседание на левицата, разкриха членове на управлението.   

Въпреки че пред медиите Нинова и нейните малко останали правилни съпартийци настояват, че упорстват за постоянно държавно управление на България още от 2021 година, истината е друга.  

„ Необходими са единствено пет гласа, с цел да бъде признат кабинетът на Мария Габриел и ние ясно осъзнаваме, че от нашите гласове зависи това дали ще има държавно управление “, споделя Корнелия Нинова. От залата й дават отговор, че би трябвало да даде тези пет гласа. Но тя изрично отхвърля тази опция, заявявайки, че Българска социалистическа партия може да бъде безконечна съпротива, тъй като в това са положителни. „ Ами не сме! “ – дава отговор й залата.

Въпреки несъгласието на присъстващите, Нинова е безапелационна, че отводът й да поддържа първия мандат би трябвало да бъде подсилен с проекторешение на Националния съвет на Българска социалистическа партия. По думите й, Българска социалистическа партия няма да поддържа и втория мандат – тъй като и двете партии са „ джендърски “ и са „ военолюбци “.  

„ Можеше да се вършат взаимни отстъпки, да се водят диалози, само че превръщането ни в непотребен придатък е жертва, която няма да направя “, безапелационна е Корнелия Нинова.  

А недоволството против решението й да изолира Българска социалистическа партия от ръководството на страната нараства от ден на ден!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР