НПО Humanity & Inclusion работи от десетилетия за защита на

...
НПО Humanity & Inclusion работи от десетилетия за защита на
Коментари Харесай

Неизбухнали бомби, дългосрочна заплаха за живота в Газа

Неправителствени организации Humanity & Inclusion работи от десетилетия за отбрана на цивилните от избухливи оръжия и неведнъж е предупреждавала за заплахите, подбудени от наличието на израелски избухливи останки от войната в Ивицата Газа. Последствията от това са широкообхватни: загуба на живот, инвалидизиращи пострадвания, психическа контузия и забавени доставки на филантропична помощ и старания за възобновяване.

В продължение на повече от пет месеца израелската войска нанася удари по линията Газа като възмездие за водената от Хамас офанзива против Израел от 7 октомври.

Докато министър председателят Бинямин Нетаняху даде обещание да унищожи ислямисткото придвижване, ръководещо палестинската територия, израелските бомбардировки опустошиха линията Газа, убивайки повече от 30 000 души, съгласно министерството на опазването на здравето в Газа.

В допълнение към ежедневния натоварен обстрел и глада, който заплашва да се популяризира в цялата крайбрежна линия, която към този момент е в сериозна филантропична рецесия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР