Новозеландско бебе беше спасено като по чудо в океана, когато

...
Новозеландско бебе беше спасено като по чудо в океана, когато
Коментари Харесай

Чудо - спасиха бебе, понесло се по вълните в морето

Новозеландско бебе беше избавено като по знамение в океана, когато носещите го талази го докарали край рибар, който го хванал, предава Канал3.

Гъс Хът (горе на снимката) бил на отмора на Матата бийч на Северния остров и рано заран се подготвял за ранен лов на риба. Тогава обаче видял нещо, което му изглеждало като кукла, която се носи към него край брега.

" Помислих, че е просто кукла ", сподели Хът за случая, който се случил на 26 октомври.

" Така че се протегнах и го сграбчих за ръката, даже и тогава аз към момента мислех, че това е просто кукла. Лицето му изглеждаше тъкмо като порцелан, късата му коса беше овлажнена, само че след това нададе слаб вик и помислих: " О, Боже, това е бебе и е живо ".

Оказва се, че " куклата " е 18-месечният Малачи Рийв, който е отворил ципа на палатката на спящите си родители, а по-късно излязъл на плажната линия и влезнал във водата, където го подхванало течението.

" Той плаваше с непрекъснато движение по течението. Ако не бях там, или в случай че бях минута по-късно, нямаше да го видя. Той е свиреп късметлия, само че просто не беше времето да си отиде “, добавя рибарят.

" Може би оттук нататък ще бъде по-наясно с водата ", заключи метафизичен майката на детето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР