Новозеландската полиция не успя да открие 23-та изчезнали по време

...
Новозеландската полиция не успя да открие 23-та изчезнали по време
Коментари Харесай

В Нова Зеландия: 23 души остават в неизвестност след циклона „Габриел”

Новозеландската полиция не съумя да открие 23-та изчезнали по време на гръмотевични стихии и наводнения , породени от тропическия циклон „ Габриел ”. Това оповестиха от полицията в петък.

„ Установяването на контакт с 23-мата изчезнали остава приоритет за полицията и ние работим допустимо най-бързо, употребявайки редица разнообразни способи “, се споделя в изказването. " През миналото денонощие полицията е направила 443 превантивни ограничения. За това време сме получили 526 сигнала, от които 15 сигнала за обири и 2 сигнала за обири на коли. За разнообразни закононарушения са арестувани 13 души ", прецизираха от органите на реда. " Габриел ", който удари Северния остров на Нова Зеландия, провокира огромни наводнения и свлачища в централните и югоизточните му региони. 11 души са убити, а 23-ма са в неопределеност.

Повече от 10 хиляди души бяха евакуирани от наводнените селища, някои селища бяха отрязани от доставки, към 250 хиляди поданици на острова останаха без електричество и връзки за няколко дни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР