Новоучредената партия Български глас откри офис в Карлово.Председателят

...
Новоучредената партия  Български глас  откри офис в Карлово.Председателят
Коментари Харесай

Партия Български глас откри офис в Карлово

Новоучредената партия " Български глас " откри офис в Карлово.Председателят Георги Попов обясни, че съгласно устава, експертизата на партията идва от структурите по места, а задачата е да се вземат решение съответни проблеми на хората, съобщи БГНЕС.



" В Перник за незаконното сметище, в Шумен подадохме сигнал до Главния прокурор за цената на водата.След като локалната структура смята, че има проблем ние ще се опитаме да го решим. Това, което вършим с сегашни закони е да понижим административния напор върху популацията. Работим върху законопроект за персоналната отговорност на държавните служители, работим върху правилник за потребление на безмълвното единогласие на страната, работим и за връщане на част от Данък добавена стойност на физическите лица в края на годината ", посочи Попов.

Областният координатор Лало Лалов от Карлово показа, че има много недоволства от хората в града за разрушените улици.



" Незнайно защо преди избори непрекъснато се започват едни тактики и се започват едни водни цикли и прочие, които не се завършват досега в който не минат изборите. А тук хората се оплакват, че трошат колите си и не могат да стигат до домовете си.Ние с нашите юристи и аз в това число ще насочим сигналите където би трябвало и ще срещнем институциите ", заяви Лалов.

" Български глас " имат структури в напълно цялата страна. Сред задачите на партията са заличаване на статута Търговско съдружие за всички държавни и общински здравни заведения и определяне таван на цените за продуктите от първа потребност./БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР