Новото златно момче на българското плуване - Петър Мицин, преследва

...
Новото златно момче на българското плуване - Петър Мицин, преследва
Коментари Харесай

Петър Мицин: Върхът, към който се стремя, е стръмен и висок

Новото златно момче на българското плуване - Петър Мицин, преследва високи цели в плуването и ще даде всичко от себе си, с цел да ги реализира.

Това съобщи при включването си в предаването " 120 минути " по bTV самият плувец, който завоюва един златен и два сребърни медала на международното състезание за юноши в Нетаня (Израел).

" Върхът, към който се стремя, наподобява стръмен и висок. Затова би трябвало да се концентрирам напълно върху труда, който поставям и ще положа. За момента свободният жанр ми е обичан, защото бътерфлая съм го оставил на назад във времето, само че отсега нататък ще виждам да комбинирам и двете отмерено ", сподели Мицин, който победи на 400 свободен жанр.

" Първият, с който приказвах след златния орден, беше треньорът ми (Николай Вакареев). Вторият беше майка ми, която се обади. На нея също съм доста признателен за постигнатото дотук. ", добави 18-годишният гений, прибиращ се вкъщи още със сребърни оценки на 200 м бътерфлай и 400 м свободен жанр.

" В басейна повече се концентрирам върху моето плуване, не се повеждам от другите към мен. Всеки път е друго. Може би, в случай че са по-близки времената, тогава към този момент се управлявам от тяхното движение и най-после се разпределям оптимално. "

" На всички младежи, които се занимават със спорт, само че и на тези, които не се, желая да пожелая с изключение на да бъдат много изпълнителни и надъхани, да си слагат високи цели и да се трудят оптимално, с цел да ги реализиран. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР