Новото заседание на Комисията за ревизия на управлението през последните

...
Новото заседание на Комисията за ревизия на управлението през последните
Коментари Харесай

Комисията по ревизията изслушва бизнесмена Илчовски на фона на бурни страсти в зала

Новото съвещание на Комисията за проверка на ръководството през последните 10 години заседава още веднъж в условия на кавги и остри реполики сред присъстващите. След като в сряда предприемачът Светослав Илчовски упрекна ръководещите в корупция, през днешния ден се чака той да аргументира изказванията си с документи.

В залата участват и представители на компания " Градус ", които оповестиха, че ще съдят Илчовски. Причината - погрешните, по думите им, обстоятелства, които нанасят вреди на имиджа на компанията.

Горещите пристрастености постановиха ръководителят на комисията на няколко пъти да изиска от квесторите да изгони част от учстниците. Сред застрашените е и депутатът от ГЕРБ Мануил Манев, който е измежду главните представители на висок звук. В отбрана той се оплака, че към него са отправени заплашителни знаци от присъстващ в залата.

Според различен представител на ГЕРБ - Дани Каназирева, показаното от Светослав илчовски не кореспондира с предмета на активност на комисията и би трябвало да се препрати непосредствено към способените органи. Изрази се и неодобрение за какво не са предоставени документите, дадени от Илчовски. Председателят на комисията Мая Манолова отговори, че те ще бъдат прегледани на закрито съвещание, тъй като в тях попадат фирмени обороти.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР