Новото попълнение на ЦСКА Емануел Шакич има изявено дефанзивни функции

...
Новото попълнение на ЦСКА Емануел Шакич има изявено дефанзивни функции
Коментари Харесай

Шакич с 10 гола и 10 асистенции, една е за Десподов при Ел Маестро

Новото попълнение на ЦСКА Емануел Шакич има изявено отбранителни функционалности във всичките си тимове до момента, което се потвърждава и от обстоятелството, че има единствено 10 попадения и 10 асистенции във всички шампионати във към този момент 15-годишната си кариера, написа " Тема спорт ".
 Шакич: Много съм благополучен да подпиша с най-големия клуб в България
Шакич: Много съм благополучен да подпиша с най-големия клуб в България

" Искам да реализираме задачите си "

Любопитно е, че един от головите пасове е за капитана на националния ни тим Кирил Десподов под управлението на Нестор Ел Маестро. Това се случва на 9 ноември 2019 година за 3:1 при семейството на Щурм Грац против Хартберг в австрийското състезание (1:17 от видеото). Тогава футболист №1 на България получава от Шакич в противниковата половина, напредва с топка в крайници и стреля от отдалеченост, като благодарение на рикошет тя попада неспасяемо в мрежата.

Последното попадение на Емануел пък датира от 2 февруари 2022 година Тогава той се появява в последните минути за Арис против АЕК Атина, а в заключителните секунди при резултат 1:1 с хубав фалцов удар носи успеха на своя отбор.

Шакич има и 5 участия в европейските клубни шампионати - Лига Европа и Лигата на конференциите с екипите на три разнообразни тима - Атромитос, Щурм Грац и Арис Солун. Балансът му е 2 победи, 1 тъждество и 2 провали, само че нито един път отборите му не не престават напред.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР