Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст даде интервю пред

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст даде интервю пред
Коментари Харесай

Новото попълнение на Ман Юнайтед разкри как е реагирал на интереса на “червените дяволи”, защо е избрал номер 27 и какво обича най-много

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ваут Вегхорст даде изявление пред клубния уебсайт и малкия екран на новия си тим. Нидерландецът разкри любопитни детайлности за транфера, за упоритостите си и за своя темперамент.

“Всичко стартира преди седмица. Когато моят сътрудник ми се обади първи път за интереса от Ман Юнайтед и аз бях дружно с моето момиче, а тя беше малко шокирана, тъй като видя лицето ми и аз бях доста разчувствуван. Така че, да, това беше специфичен миг и това беше в действителност хубаво, несъмнено ”, стартира Вегхорст.

“От три дни съм тук и подготвителната база Карингтън, несъмнено, е от най-висока класа. Тренировките, които към този момент организирахме, бяха страхотни, бях и на дербито с Ман Сити. За първи път пристигнах на " Олд Трафорд " и постоянно съм казвал, че има няколко стадиона в света, на които желая да отида единствено в случай че съм кадърен да играя там, а той е един от тях ", продължава нидерландецът. 

Вегхорст приказва и за мощните страни в играта си: “Винаги съм играл като нападател. Мисля, че пресирането е една от мощните ми страни. Особено без топка, да оказвам напън върху противника и да бъда деен.Това е нещо, на което съм кадърен, и това е методът, по който Тен Хаг желае да се играе. Той желае да се играе агресивно; желае да излиза високо на терена, да се опитваме да си върнем топката там, допустимо най-бързо, и мисля, че мога да оказа помощ на тима с това ". 

" Ще дам всичко от себе си, с цел да може клубът да бъде сполучлив - да печели титли. Все още сме участваме в четири надпревари, предстоят ни четири трофея, това е единственото, което има значение, и мисля, че също по този начин това подхожда за огромен клуб, какъвто е Манчестър Юнайтед ", акцентира упоритостите си футболистът. 

Нидерландският нападател приказва и за какво е избрал номер 27 в новия си тим: “Две и седем вършат девет - номер на нападател. Имах положително чувство за него и, несъмнено, когато пристигнах тук, чух, че това е номерът на Алекс Телес, който в този момент е даден чартърен. Първо трябваше да го попитам дали това е добре, тъй че им споделих [#mufc], че е значимо за мен, а по-късно в последна сметка нямаше проблем, тъй че благодаря и на него ".

В края на изявлението Вегхорст приказва и за себе си и характера си. “Няма разлика в държанието ми на терена и отвън него. Мисля, че съм много прочувствен, само че и спокоен човек. Обичам също да съм у дома, да извозвам време със фамилията си, с децата, несъмнено. Винаги съм работил доста крепко за това и постоянно съм се старал да давам 100% във всичко, което съм правил. Независимо дали това е обвързвано с футбола или у дома като татко. Просто се пробвам да бъда най-хубавата версия на себе си и най-хубавият човек, който мога да бъда ”.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР