Новото попълнение на Лудогорец Дорин Ротариу ще запише днес своя

...
Новото попълнение на Лудогорец Дорин Ротариу ще запише днес своя
Коментари Харесай

Новият румънски полузащитник на орлите дебютира днес

Новото попълнение на Лудогорец Дорин Ротариу ще запише през днешния ден своя всекидневен дебют за „ орлите “ през днешния ден, предава "Мач Телеграф ".

От 17:00 часа българско време първенците срещат първенеца на Унгария и участник в груповата фаза на Шампионската лига Ференцварош. Ротариу е изостанал с подготовката, като за първите 6 месеца на 2021 година има единствено един мач за Астана. Той ще влезе като запаса против Фради. За първи път от началото на подготовката ще играят и Пиерос Сотириу, който имаше контузия, както и Кирил Десподов, който преди дни бе платен за 2 милиона евро, откакто през предишния сезон игра чартърен в Разград.

„ Орлите “ и Ференцварош имат богата история между тях в Европа. Двата отбора са записали общо 4 мача един против различен, като салдото е 2 победи на унгарския гранд, една на Лудогорец посред Будапеща, а един мач в България приключи наедно, само че оказа помощ на българите да прескочат групите на Лига Европа.

На днешната контрола в Куфщайн ще бъдат допускани почитатели. На стадиона ще се влиза против показване на отрицателен антигенен или PCR тест или документ за имунизация.

За повече вести може да прочетете днешния брой на "Мач Телеграф ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР