Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман е доволен от бързата

...
Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман е доволен от бързата
Коментари Харесай

Гризман: Симеоне крещеше повече, Валверде е по-спокоен

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман е удовлетворен от бързата си акомодация в отбора и няма самообладание за началото на сезона, с цел да радва почитателите на каталунците. Той още не се е разписвал след прехвърлянето си от Атлетико Мадрид, само че има вяра, че това ще се случи скоро. Той даде особено изявление пред испанските медии.

“Отчаяно желая да установя връзка с почитателите на Барса. Желанието ми е те да се любуват на играта ми, а аз да се веселя, че играя за тях. Да, ще има и такива, които няма да ме одобряват от началото, само че ще се опитам да ги печеля с голове и асистенции”, съобщи Гризман в изявление.

“Когато гостувах с Атлетико Мадрид на “Камп Ноу” през предишния сезон и публиката ме освирка, това не ме тормози. Тогава мислех за тима си и по какъв начин да победим, тъй като мачът беше доста важен”, продължи французинът.

Острието напряко и малко, само че ясно съпоставяне сред методите на някогашния му треньор Диего Симеоне и сегашния Ернесто Валверде.

“Ернесто Валверде и Диего Симеоне са доста разнообразни. Валверде е по-спокоен. Той не крещи толкоз мощно, колкото Симеоне. Има ясни хрумвания и знае какво тъкмо желае да реализира с тима, а това е най-важното”, акцентира нападателят.

Той изясни и какво е целял с документалния филм, който пусна предишното лято, с цел да разгласи, че отхвърля офертата на Барса и остава в Атлетико.

“Много хора си мислят, че това е елементарно решение. Все едно да влезеш в магазина и да си купиш дъвка. Но в действителност не е по този начин. Съжалявам, че с Атлетико не се разделихме по най-хубавия метод. Аз бях открит към тях, както и те към мен. Опитах се да направя всичко, което клубът изиска. Накрая обаче казаното посред ни не беше изпълнено”, призна международният първенец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР