Новото попълнение на - атакуващият бразилски футболист Маурисио Гарсес, вече

...
Новото попълнение на - атакуващият бразилски футболист Маурисио Гарсес, вече
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА с първо изказване: Сподели единствената дума, която е в главата му

Новото попълнение на - атакуващият бразилски футболист Маурисио Гарсес, към този момент тренира с тима на зимната подготовка в турския курорт Алания. Това стана ясно от известие на ЦСКА на формалния уебсайт на клуба. Освен него " армейците " предложиха на почитателите си и първите думи на Гарсес.
" Само една дума ми се върти в главата, откакто прехвърлянето стана факт - мотивация. Наистина съм окуражен по най-бързия метод да се интегрирам към тима, към стила на игра и условията на треньора.
Щастлив съм, че ще мога да играя за огромен клуб като ЦСКА. Не съм осведомен в елементи чак толкоз доста с българското състезание, само че ми стига да съм наясно, че тимът постоянно се бори за титли, да е на върха, като и да се показва на равнище в Европа " - съобщи Гарсес за клубния уебсайт на " армейците ".
Бразилецът бе въведен в ситуацията от своите сънародници Густаво Бусато и Жеферсон, които ще му оказват помощ да се приспособява по-бързо. Гарсес се включи в следобедното занятие на отбора, като в същото време ще му бъде направена и самостоятелна стратегия за спомагателни натоварвания, с цел да навакса размера работа, приключен от съотборниците му до момента, пишат още " алените ".
Любопитното е, че преди да тренира с " армейците ", .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР