Новост тази година е специален платен панел по бизнес симулация

...
Новост тази година е специален платен панел по бизнес симулация
Коментари Харесай

Броени часове до старта на най големия форум за финансиране на бизнеса

Новост тази година е специфичен заплатен панел по бизнес симулация

Броени часове остават до началото на форума " Финансиране на бизнеса ", който ще се състои на следващия ден, 17 май 2018 т., в столичния бизнес център Capital Fort. Организатор е екипът на MoitePari.bg, които дефинират събитието като най-големия конгрес за финансиране на бизнеса и имат упоритостта да подкрепят осведомително искащите да се развиват дребни и междинни предприятия у нас. Форумът дава опция на представители на този бизнес да се срещнат с методите за кредитиране от банкови и небанкови институции, с настоящите е
Европейски стратегии и процедури, както и с рисковете и проблемите, пред които могат да бъдат изправени, само че и с вероятните решения. По време на форума фирмите и финансовите институции реализират пряк контакт, което икономисва време от изследвания, както и дава платформа за разискване на съответни проблеми.

Основните тематики които се засягат са: банкови програми; насърчителни стратегии, експортно-финансиране; финансиране от небанкови институции;; дялови вложения от Инвестиционни фондове; финансиране по Европейски стратегии и други. Новото тази година са опциите за финансиране от фондове за рисков капитал.

Презентации ще изнесат Росен Иванов, Управляващ съучастник, Black Peak Capital и Йордан Зарев, Мениджър Инвестиции, Neveq.

Ще бъде наранена и тематиката за предварителната подготовка на компанията за приемане на финансиране. Като уточнения за предприемане на обособените стъпки които би трябвало да подхващат бизнес организациите ще даде Стойне Василев, Бизнес Коуч към SmartMoney.bg.

Микро Финансираща Институция ДЖОБС към Българска Банка за Развитие ще показват тематиката " Улеснени благоприятни условия за финансиране на микро и дребни предприятия ", а в банковия панел ще бъде наранена тематиката за " Съвременно банкиране и способи на финансиране на бизнеса ”, показана от Светослав Пиралков, Началник Отдел " Микробизнес ” в Райфайзенбанк.

Верни на традицията и тази година ще бъдат наранени опциите за европейско финансиране на МСП до края на 2018 година По тематиката ще приказват Галя Менова, Управляващ съучастник в Хюман Консултинг ЕООД и Станислав Гецов, Управляващ съучастник в Гецов и Партньори Консулантс ЕООД. Те ще показват уточнения както за отворените европейски стратегии за актуалната година, по този начин и за подготовката и ръководството на плановете, с цел да се получат заплащанията по отношение на заложените стадии.

Участието във форума е гратис, само че се изисква наложителна регистрация.

Новост тази година е специфичен заплатен панел по бизнес симулация Бизнес симулация по финанси за практици с опит, който се провежда взаимно с The Business Institute. Тя е част от портфолиото на Harvard Business Publishing. Участието в симулацията е със наложителна регистрация и се заплаща. Можете да вземете билет от тук.

ИНСМАРКЕТ е медия сътрудник на форума.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР