Новосформираната коалиция между ПП и ДБ се готви за служебна

...
Новосформираната коалиция между ПП и ДБ се готви за служебна
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: ПП-ДБ искат „служебна победа“ в София, ген. Наско урежда МВР чадър за купуване на гласове?

Новосформираната коалиция сред Политическа партия и Демократична България се готви за „ служебна победа “ в София с безобразно пазаруване на гласове под чадъра на Министерство на вътрешните работи. Сигнал до Narod.bg осветли скандални обстоятелства от политическата кухня към вечавката на „ Промяната “ и „ Демократична България “.

Нашият източник твърди, че лидер на 26-и МИР в София-област ще е ген. Атанас Атанасов, който персонално стоял да е отпред на листата.

Каква е повода?

Джобният военачалник се пънел да мери сили с ГЕРБ и Движение за права и свободи в София поради връзките си в Министерството на вътрешните работи, твърди информаторът на Narod.bg. Смята се, че точно около ген. Наско ПП-ДБ били в директна връзка с шефа на ОДМВР комисар Живко Коцев за чадър над хората, купуващи гласове за обединената коалиция.

На този декор вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи твърда позиция за битка с пазаруването на гласове, само че дали няма да остане кьорав за подготвящата се измама в София-област?
 Комисар Живко Коцев е фамилен другар на ген. Атанасов
Реклама

Странните на пръв взор дейности на министъра са обясними с събитието, че Живко Коцев е персонален избор на Бойко Рашков и се радва на протекцията на „ сините водачи “ Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Полицай №1 в София даже е фамилен другар с Атанас Атанасов, фамилиите им са толкоз близки, че дружно вървят на море, изясни източникът на Narod.bg.

Според вътрешни данни на 6 февруари ген. Наско и Живко Коцев са провели среща в региона на мотела край Правец, където шефът на ОДМВР сякаш инспектирал подчинените му от града на Вальо Златев.

Всъщност, на тази намира се договорил с Кирил Петков, Христо Иванов и Асен Василев за цялостен чадър над дейностите на купуващите гласове за ПП-ДБ в Софийска област.

Другите двама босове в коалиция ПП-ДБ ще поведат листите в столичните изборни региони. В 23-и МИР отпред застава Кирил Петков, а в 24-и – Атанас Атанасов, като за този регион искания има и Христо Иванов.

ОЧАКВАТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ по тематиката единствено в Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР