Новополучените записи показват, че мениджърите на пощенските служби са знаели

...
Новополучените записи показват, че мениджърите на пощенските служби са знаели
Коментари Харесай

Записите показват, че началниците на пощенските служби са знаели за скандала с ИТ Horizon, но са държали в затвора началниците на пощата

Новополучените записи демонстрират, че мениджърите на пощенските служби са знаели за счетоводни неточности в ИТ системата на Horizon и че подначалниците не са отговорни. Аудиозаписите от 2013 година разкриват диалог сред правосъдни счетоводители с мениджъри на компанията Second Sight и Post Office.

ИТ системата Horizon е основана от японската софтуерна компания Fujitsu, която има централен офис в Бракнел, западен Лондон, за ръководство на сметки и беше пуснат от пощенската работа през 1999 година Подпощенските началници скоро видяха неточности, откакто системата стартира да регистрира неправилни резултати и дефекти.

Пощенските началници бяха неправилно упрекнати за грешките на системата и бяха направени, с цел да покрият парите, които по простъпка изглеждаха изчезнали от техните клонове. Между 1999 година и 2015 година повече от 900 заместник-пощенски началници бяха наказани за кражба и подправено счетоводство, като някои бяха вкарани в пандиза.

Записите, получени от Канал 4, разкриват, че Пощенск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР