Новолунието в Скорпион настъпва на 7 ноември в 18:03 часа.В

...
Новолунието в Скорпион настъпва на 7 ноември в 18:03 часа.В
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 8 ноември 2018 година

Новолунието в Скорпион настава на 7 ноември в 18:03 часа.

В астрологията този знак се свързва с промяна, по тази причина и можем да чакаме, че това Новолуние ще дава опция за смяна, както на вътрешно, по този начин и на външно ниво. За Скорпионите ще има изключително огромно значение, а също по този начин и за противоположния зодиакален знак – Телец.

Подредбата на звездите ни подсказва, че би трябвало да преосмислим личната си ценностна система. Ще имаме шанса да превърнем фантазиите си в действителност. Много благоприятни условия и положителни вести могат да чакат съвсем всички, само че най-много представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

В любовта Новолунието на 7 ноември може да ни донесе прояви на ревнивост и мощен блян за превъзходство над обичания човек. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално благосъстояние е прочут на всички, а в този момент е допустимо да се появи предпочитание да се откри надзор над колегата чрез някакъв финансов напън. Желателно е да се откри баланс сред материалното и духовното, тъй като материализмът самичък по себе си не носи наслада.

Скорпионът е самата буря на Водата, той е мощно прочувствен и има способността да схваща света на интуитивно равнище. За доста хора силата на Новолунието ще се изрази в усилване на проницателността, неочаквани огряния, разкриване на нови качества, както въте в себе си, по този начин и в близките. Но всичко това ще остане прикрито за хората в близост, въпреки всичко Скорпионът е прочут със своята мистериозност.

Магията на Новолунието е една от най-ефективните сили за започване на нещо ново, на новия лунен цикъл.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо или им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 чàса и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието, напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе

Ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам!

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в СКОРПИОН?

Трансформация, рецесии, напрегнати обстановки
Себеусъвършенстване и търсене на дълбочината на нещата в живота
Сексуални взаимоотношения, зачатие
Духовност
Финансови въпроси, заеми, задължения, завети, дарения.
Тайни, психически положения
Вина, ревнивост
Прошка
Как може да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря, че имам това значимо житейско прекарване, което ме учи на следващия значим урок и ме насочва в вярната тенденция, с цел да се осъзная. “

„ Благодаря, че имам щастието да мина през тази невероятна промяна, която ме построява като една нова персона “.

„ Благодаря, че имам финансови средства, с които сполучвам да служа си прелестно и да имам неповторими резултати. “

„ Благодаря, че имам просветление и ентусиазъм да потегли в нова светлина на живот. Аз съм намерил верния и точния път в духовността. “

„ Благодаря за това, че съм щастлив/а с това велико събитие – зачатието на моето дете! “

„ Благодаря, че мога да употребявам силата си градивно. “

„ Благодаря за тази цялостна промяна в моя живот. “

„ Благодаря, че съумях да се освободя от предишното си, да приема тази смяна. “

„ Благодаря, че прощавам и това ми дава извънредно огромна мощ и избавление. “

„ Благодаря, че стопирах да упреквам другите хора за… “

„ Благодаря, че напрежението и рецесиите в моя живот ме напусна. “

„ Благодаря, че съумях де се преборя и освободя от страха си, от виновността си, от ревността. “

Пожелавам Ви едно вълшебно свещенодействие в Новолунието в Скорпион!

Нека то успее да разкрие и отвори всички заключени порти в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР