Новолунието през месец септември ще се случи на 15 септември.

...
Новолунието през месец септември ще се случи на 15 септември.
Коментари Харесай

Куп пари за тези зодии след 15-и

Новолунието през месец септември ще се случи на 15 септември. То обаче ще донесе голям шанс на представителите на три зодии.

Нов шанс и доста пари ще потекат към джоба на тези хора, а те даже няма да са очаквали. 

Звездите споделят, че те безусловно може да се къпят в пари и благополучие и ги чакат огромни наслади. Галениците на ориста обаче са единствено представителите на три зодии.

Овен

Късметът ще е на ваша страна. Може да изплатите всичките си задължения и да се отърсите от финансовите проблеми. Новолунието ще ви даде превъзходен късмет да забогатеете.

Ще сбъднете доста от фантазиите си, откакто заредите добре сметката си. Важно е обаче това да не ви главозамайва и да не спирате да се трудите. Не се опасявайте от сложните задания, ще съумеете.

Дева

Новолунието ще е доста обилно за девите. Ще откриете нови свои гении и ще вложите най-хубавата си страна в работата. Благодарение на това началниците ви ще ви извърнат внимание и ще ви наградят. Очаква ви великодушен бонус.

Трябва да обърнете внимание на триумфите си в предишното. Помислете какво е можело да ви спъне тогава. 

Стрелец

Стрелците би трябвало да не помнят за суетата и припряността. Трябва да изчакате знак от горната страна, откакто го получите, може да започнете да действате. Събитията ще се развиват бързо, не изпускате всички детайлности, като гледате цялата картина. 

Новолунието ще започва невероятни процеси в живота ви. Ще се превърнете в магнит за пари и може да превърнете в златна мина всичко, до което се докоснете, написа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР