Новоизбраните кмет на община, кметове на населени места и общински

...
Новоизбраните кмет на община, кметове на населени места и общински
Коментари Харесай

Новите общинските съветници в Аксаково положиха клетва

Новоизбраните кмет на община, кметове на обитаеми места и общински съветници в община Аксаково поставиха клетва през днешния ден.

Ангажимент да работи за развиването на общината и добруването на нейните жители за седми следващ път пое определеният с над 74 на 100 поддръжка още на първи тур инж. Атанас Стоилов.

„ Голямо задоволство и голяма отговорност за мен и екипа, с който в последните години работим за общината, е следващият избор на моите съграждани “, съобщи инж. Стоилов, секунди откакто получи удостоверението си за избор и постави клетва.

„ Независимо от коронавирус рецесията и политическите разтърсвания, през които страната мина в последния мандат, показахме, че с мотивация и неизменност задачите се реализират. Аксаково е втората община в региона и е измежду най-големите териториално в страната. Радвам се обаче, че ние не допуснахме проблемите на огромните общини да ни завладеят. Вместо рецесия с местата в детските градини, ние успяхме да изградим нови две – в селата Изворско и Въглен. Построихме 4 нови кметства. Повече от 10 км водопроводи са възобновени, над 3 км е новоизградената канализационна мрежа в гр. Игнатиево. Всичко това стана допустимо с помощта на положителната чуваемост сред общинска администрация, Общински съвет и жителите “, разяснява инж. Стоилов.

„ Голямото предизвикателство за новия мандат остава модерната пътна съгласуваност сред обитаемоте места в общината и организацията на публичния превоз. Но и там към този момент имаме първите достижения – към селата Климентово, Яребична, Въглен и долище. Готови са плановете за Орешак, Любен Каравелово, Водица, Засмяно, Игнатиево и Доброглед. Готова е и индустриалната зона, би трябвало единствено да се отвори автомагистрала „ Хемус “ съм нея “, разгласи Стоилов. Т

Той благодари на политическите си съперници за непокътнатия добър звук по време на акцията и даде обещание екипът му да продължи да слуша деликатно жителите и избраниците в Общинския съвет, отпред на който бе избрана отново Светлана Добрева от ГЕРБ.

Областният шеф Андрияна Андреева пожела на новата локална власт в община Аксаково да работят с подготвеност, отдаденост и обич за развиването на общината и добруването на нейните жители.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР