Новоизбраната “Мис България 2023 Елизабет Кравиц стана лице на козметична

...
Новоизбраната “Мис България 2023 Елизабет Кравиц стана лице на козметична
Коментари Харесай

 Новата Мис България” стана лице на известна компания 


Новоизбраната “Мис България 2023 " Елизабет Кравиц стана лице на козметична компания Christian of Roma Group.

Тя беше наградена на охолно празненство в " Ню Бояна филмс ".


Christian of Roma Group имаше достойнството за поредна година да бъде формалния бекстейдж сътрудник на влиятелния конкурс “Мис България ”! Нашите стилисти се погрижиха за звездната визия на претендентките в това удивително събитие.

17-годишната хубавица живее у нас от 10 години и е родена в Израел.

Състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света.

Лентата на “Мис България ” за лице на Christian of Roma Group беше връчена от Теодор Гетов, а на церемонията участва и притежателят на козметичната компания Елена Кристиано.

Подгласнички на Елизабет станаха Илияна Борисова, " Мис Шумен " на 17 година и " Мис Чирпан " - Антония Ванчева на 22 година

" Изненадах се, щастлива съм. Българка съм и бленувам да спечелвам още трофеи за страната. Сега съм ученичка, само че като завърша, ще изучавам дерматология, с цел да върша хората красиви и по-добри. Това е смисълът. " Това сподели Мис Варна Елизабет Кравец, която завоюва първо място в състезанието " Мис България 2023 " в неделя вечерта.


Красавицата е на 17 години, шампионка по спортни танци. Майка й е българка, татко й украинец, а Елизабет е родена в Израел.
" Сцената е моят втори дом. Републикански първенец съм по спортни танци и седма в света. Сега сега се сготвям за международно състезание - 26 ноември в Белгия ", изясни синеоката Елизабет.
Първа подгласничка на Кравец стана Илияна Борисова, която преди този момент завоюва състезанието " Мис Шумен " и също е ученичка. Иска да се осъществя в региона на филантропичните науки и да учи логика на психиката. Втората подгласничка Антония Ванчева е " Мис Чирпан ", учи актьорско майсторство и фантазията й е да играе трагична роля.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР