Новогодишното тържество на Таймс скуеър в Ню Йорк ще бъде

...
Новогодишното тържество на Таймс скуеър в Ню Йорк ще бъде
Коментари Харесай

Новогодишното тържество на Таймс скуеър в Ню Йорк ще бъде ограничено заради пандемията

Новогодишното празненство на Таймс скуеър в Ню Йорк ще бъде лимитирано поради пандемията.

Обикновено към 60 000 нюйоркчани се събират, с цел да следят стартирането на гигантската топка, отбелязваща настъпването на новата година, само че през днешния ден потенциалът ще бъде понижен до 15 000 души, като от всеки участник ще се изисква да носи маска и да потвърди, че е изцяло имунизиран, осведоми БНР.

Няколко огромни международни града, в това число Париж и Лондон също анулираха новогодишните празненства поради вълната от Омикрон.

И в Токио е анулирана обичайна гала за новата година на кръстовището пред гара Шибуя. Днес в 23:00 ч. ще бъдат изключени 13-те великански екрана, ситуирани към кръстовището. Целта е да се избегне привличането на хора в региона и нормалното им скупчване в последните часове на остарялата година.

В Гърция единствено за новогодишната нощ заведенията ще могат да работят до 2 часа след среднощ, само че без музика. От през вчерашния ден в страната са в действие ограничавания, при които заведенията работят до среднощ при прецизно съблюдаване на здравния протокол единствено имунизирани клиенти, до 6 души на маса и на безвредно разстояние. Дискотеки и нощни заведения обаче затварят за празниците поради всеобщо отказани резервации.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР