Новодошлият Роуън Кънлиф от Coronation Street може да сподели зловеща

...
Новодошлият Роуън Кънлиф от Coronation Street може да сподели зловеща
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street разтърсват връзката на новодошлия Роуън с Лорън след обрат в убийството

Новодошлият Роуън Кънлиф от Coronation Street може да показа злокобна връзка с изчезналата тийнейджърка Лорън Болтън, споделят почитатели.

Насред Страхуват се, че Лорън е мъртва, а полицията споделя, че евентуално е била убита, нейният явен палач е на независимост. Един воин, който дебютира към времето, когато ориста на Лорън евентуално е доказана, е новодошлият Роуан, с който Лиан Батерсби се срещна в петък.

Преди злокобен паметен сюжет в сапунената стратегия на ITV, новодошлият Роуан се показа на Лиан и ще функционалност в новите епизоди през тази седмица. Лиан посети семинар за The Institute с доведения си наследник Саймън Барлоу, където тя беседва с представителя, Роуан.

Но до момента в който Роуан приказва с Лиан и й описа всичко за Института, феновете не получиха положително усещане. Със подиуми по отношение на евентуалното ликвидиране на Лорън, разиграващи се по време на дебюта му, някои почитатели не могат да оказват помощ, само че считат, че Роуан може да стои зад нейното изгубване.

Преминавайки към X, е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР