Ново проучване на Premier Inn, разкрива най-красивите“ градове по света,

...
Ново проучване на Premier Inn, разкрива най-красивите“ градове по света,
Коментари Харесай

Най-красивите градове за посещение през есента в света

Ново изследване на Premier Inn, разкрива „ най-красивите “ градове по света, които се трансформират в в действителност магични дестинации през есента. Използвайки технология за следене на очите, изследването дефинира кои градове притеглят най-вече внимание през този сезон, писа pixotab.com.

Бат, Великобритания

На първо място в листата се подрежда Бат, който освен е най-популярният град в Обединеното кралство, само че и в международен мащаб. Участниците в изследването се задържат върху изображенията на този английски град приблизително 1,74 секунди. Бат има римски корени и изумителни пейзажи, а през зимата се трансформира в оазис на коледния базар.

Чикаго, САЩ

На второ място се подрежда Чикаго, където времето за фиксиране на изображенията е единствено с 0,08 секунди по-малко от първия град в листата. Този град в Средния запад на Съединени американски щати ви предлага многообразие и просвета, което се придвижва и в есенните месеци.

Кейп Таун, Южна Африка

Едно от огромните преимущества на визитата на Кейп Таун през есента е, че този перлен южноафрикански град се любува на есенни месеци през март-май. Това дава неповторима опция на пасажерите от северното полукълбо да избягат от мрачните пролетни месеци и да се насладят на невероятния Кейп Таун.

Бостън, САЩ

Бостън е омагьосва освен през есента, само че и през цялата година. Свежият въздух и разноцветните листа ви карат да се чувствате като в сцена от филм, когато посетите този превъзходен град.

Флоренция, Италия

Флоренция постоянно е красива, само че есента трансформира този италиански град в магично място. Пейзажите и винените лозя вършат Флоренция още по-привлекателна за посещаване.

Любляна, Словения

Любляна, столицата на Словения, се равнява на Флоренция по времето, прекарано от участниците в разглеждането на изображенията. Този град има невероятна утринна мъгла, която се разпръсва до следобяд и прави града още по-магичен.

Рим, Италия

Рим, вторият италиански град в листата, също притегля вниманието на пасажерите. Неговата антична архитектура и просвета го вършат замайващ и през есента.

Токио, Япония

Токио се изкачва в листата за есента със своите изменящи се листа и впечатляващия сезон на Хелоуин. Градът съчетава хубост и просвета в един необикновен микс.

Истанбул, Турция

Истанбул през есента предлага лайфхак за пасажерите – прелестно топло време и по-малко туристи от летния сезон. Този град с богата история и атракции дава неповторимо преживяване през есента.

Мюнхен, Германия

Не е изненадващо, че Мюнхен приключва листата с най-красивите градове за посещаване през есента. Октоберфестът и прелестните листа го вършат незабравимо място за посещаване.

Тези дестинации са идеални за посещаване през есента и дават неповторими преживявания, които се запомнят вечно. От културните съкровища на Рим и Флоренция до уюта на Бостън и Мюнхен, светът е цялостен с прелестни градове, подготвени да бъдат открити през този сезон.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР