Ново музикално дуо се задава в поп фолка. Топ дивата

...
Ново музикално дуо се задава в поп фолка. Топ дивата
Коментари Харесай

Задава се нов хит! Андреа и Тафкова пускат обща песен?

Ново музикално дуо се задава в поп фолка. Топ дивата Андреа и новоизлюпената певица Венцислава Тафкова приготвят взаимен план, шушукат в чалга средите.

Повод за клюките са последните сторита на двете в обществените мрежи, където Мис България 2020 се застъпи за някогашната на Кубрат Пулев. Тафкова застана напълно в отбрана на Андреа около нападките в мрежата, свързани с прочувственото й положение през последната година.

„ Много хора съдят Андреа за държанието през последните месеци, без да са наясно със обстановката и всичко, което води до това държание. Подигравателните мнения по отношение на дрога и психологично заболяване са безпочвени! Бих посъветвала създателите им да не приказват, без да знаят защо става въпрос “, изригна моделката.

Андреа мигновено показа поста й в обществената мрежа, а под него заваляха мнения в поддръжка на русокоската.

По всичко проличава, че се заражда ново другарство, в контраст с безконечните вражди в поп фолка. А в музикалните среди към този момент чакат дружбата да се скрепи с нов шлагер. Това сигурно би бил добър ход както за Андреа, която от дълго време не е пускала ново парче, по този начин и за Тафкова, чиито почитатели с неспокойствие чакат първата й ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР