Ново изявление от Русия, с което се внася уточнение за

...
Ново изявление от Русия, с което се внася уточнение за
Коментари Харесай

Русия се уплаши! Ето какво прати на САЩ

Ново изказване от Русия, с което се внася конкретизиране за думите на Владимир Путин, които се одобриха всеобщо като опасност с нуклеарен удар към НАТО и Съединени американски щати.

Не е в полза на Русия да има открит спор със Съединените щати или НАТО. Това съобщи на конференция съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.
-->
Той изрази угриженост по отношение на актуалните връзки на Москва с Вашингтон и Алианса, отбелязвайки, че те са на " съвсем нулево равнище ".

Той акцентира, че Москва не заплашва никого с нуклеарни офанзиви, а по-скоро предизвестява за опасности от интервенция във военната й интервенция в Украйна.

Съединени американски щати умишлено понижават нуклеарния предел, създавайки опасност за националната сигурност на Русия, уточни министърът.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Съединените щати са предупредили ръководството на Русия за тежките последствия от вероятно потребление на нуклеарно оръжие.

Американски чиновници разкриха, че Държавният департамент на Съединени американски щати е осъществил персонална връзка с Москва, само че не прецизираха кой е доставил известията или обсега на тяхното наличие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР