Ново изследване показва, че предпочитаният домашен любимец е достатъчен признак

...
Ново изследване показва, че предпочитаният домашен любимец е достатъчен признак
Коментари Харесай

Изисканата страстна дама има пудел, нежният мъж гледа лабрадор

Ново проучване демонстрира, че пожеланият домакински любим е задоволителен симптом да се създадат заключения за характера на притежателя му, пишат английски медии.

Според дамите, взели участие в анкетата, мъжете са по-привлекателни, когато разхождат огромна порода куче като голдън ретрийвър, съобщи БГНЕС. От друга страна, притежателите на породи като булдог и чихуахуа са по-скоро за една нощ, в сравнение с за дълга връзка.

Изследването удостоверява стандартите, наложени от обществото. Например, изисканите дами имат пудели или други дребни породи. Те постоянно се възприемат като нервни, само че и като много горещи под завивките.

Мъжете с немски овчарки обичат да държат нещата под надзор, в това число и в спалнята. На бигъла се дава висока оценка, защото тази порода кучета са темпераментни и имат първокласни ловни умения. Те са всичко, което мъжете желаят в една добра жена. Възможно е, обаче, дамите с тази порода кучета да са вманиачени по колегата, с който са и постоянно да желаят да знаят къде и какво прави той.

Мъжете, притежатели лабрадори, са много привлекателни и нежни в очите на дамите, само че пък са прекомерно доверчиви.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР