Новият №9 на Левски - Рикардиньо, отново заяви мотивацията си

...
Новият №9 на Левски - Рикардиньо, отново заяви мотивацията си
Коментари Харесай

Новият №9 на Левски: Идвам да правя разликата

Новият №9 на Левски - Рикардиньо, още веднъж съобщи мотивацията си да остави диря на " Герена ". Нападателят беше притеглен от Гремио, като за правата му " сините " няма да заплащат трансферна сума. Бразилският гранд обаче ще получи 30% от идващ трансфер на 21-годишния таран. 

" Бих желал да благодаря на почитателите за тяхната поддръжка, а също и на всички чиновници, шефове и играчи, които бяха част от моето прекосяване, всички знаят, че претърпях най-трудния и внимателен миг от целия си живот в клуба. Това беше загубата на татко ми и дядо ми. Феновете и хората в клуба ми помогнаха да продължа напред ”, показа Рикардиньо, представен от uol.com.br.

„ Сега е време да поемем по нови пътища, само че моето почитание и признателност постоянно ще бъдат с Гремио, занапред нататък ще бъда почитател “, добави той.  

" Въпреки младата си възраст, отивам в Левски да направя разликата. Ще дам всичко от себе си и ще направя всичко по силите си, с цел да печеля трофеи и да запиша историята си в тима. Много съм благополучен от новото предизвикателство и съм доста разчувствуван да стартира работа в клуба ", сподели още Рикардиньо. 

Brasileiro reforça o Levski Sofia da Bulgária via
— Nina (@karinamlv)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР