Новият защитник на Левски Нуно Рейш е препоръчал на Бенфи­ка

...
Новият защитник на Левски Нуно Рейш е препоръчал на Бенфи­ка
Коментари Харесай

Рейш препоръчал вратар на Бенфика

Новият бранител на Левски Нуно Рейш е предложил на Бенфи­ка 24-годишния Вратар Одисеас Влаходимос. Той има гръцки корени, само че е раждан в Германия и има мес­тен паспорт. Стражът бе притеглен от лисабонските орли през лятото и се нало­жи като титуляр - записа 4 дуела в евротурнирите, както и толкоз в първен­ството. В половината от тези срещи той резервира мре­жата си суха.

Рейш съобщи пред португа­лския " Рекорд ", че в никакъв случай не се е съмнявал в качествата на Влаходимос. Двамата бяха сътрудници през сезон 2016/17, ко­гато бранителят на Левски играеше за Панатинайкос.

" Не е никаква изненада, че Влаходимос стана титуляр в Бенфика. В началото не бе част от главния състав на Панатинайкос, само че все пак бе образец за професио­нализъм. Винаги бе пръв на подготовка, постоянно бе под­готвен. Бе най-младият измежду играчите на неговия пост. Получи няколко шанса и не ги изпусна. След тях към този момент не мръдна от вратата на Пана­тинайкос ", сподели Рейш.

" Какъв вратар е? Такъв, който спа­сява освен удари, само че и мачо­ве. Добър е в играта с крайници, което е доста значимо в съвре­менния футбол. Одисеас има голямо предпочитание да се учи. Никога не е удовлетворен от пос­тигнатото и желае повече и повече ", разказа някогашния си ко­лега Рейш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР