Новият Цар Лъв“ прикова вниманието на фенове и критика на

...
Новият Цар Лъв“ прикова вниманието на фенове и критика на
Коментари Харесай

Принц Хари и херцогиня Меган на жълтия килим в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Новият „ Цар Лъв “ прикова вниманието на почитатели и рецензия на европейската си премиера в Лондон на 14 юли 2019 година.

Вечерта се трансформира в самобитна сцена на славата.

Един от най-бляскавите моменти на вечерта бе появяването на принц Хари и и брачната половинка му – някогашната актриса Меган Маркъл.

Със зашеметяваща визия, напълно в духа на представителната им функционалност като част от кралския двор, те грееха на дизайнерския жълт килим в унисон с цветовете на продукцията и почетоха доста свои почитатели с подписи и внимание.

Хари и Меган използваха мотива да срещнат повече хора с активността на Кралската фондация и задачата ѝ за запазване на изчезващи и застрашени типове на планетата.

Срещата сред херцозите на Съсекс и певицата Бионсе, която озвучава лъвицата Нала, беше извънредно прочувствена и зарадва почитателите със своя другарски темперамент.

Придружена от брачна половинка си Джей Зи, Бионсе пък озари галапремиерата с свръхестествен тоалет.

Почит към завръщането на „ Цар Лъв “ на огромния екран отдаде и неповторимият артист и композитор Елтън Джон, който е неразделна част от класиката.

Музикантът Фарел Уилямс, който взе участие в новия аранжимент на песните от емблематичния саундтрак на кино лентата, също бе извънредно добре посрещнат, а екстравагантната му визия – оценена уместно.

По жълтия килим на европейската премиера минаха и доста от актьорите, вдъхнали нов живот на „ Цар Лъв “ посредством гласовете си.

Сред тях бяха Сет Рогън (Пумба), Кийгън-Майкъл Кий (Камари), Чиуетел Еджиофор (Скар), Флорънс Касумба, Били Айхнер (Тимон), режисьорът Джон Фавро, създателят на музиката Ханс Цимър и други

Вин Дизел, половинката му Палома и трите им деца, Гай Ричи и цялото му семейство, Натали Еманюел от „ Игра на тронове “ и доста други звездни имена също бяха част от изненадата на вечерта.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР