Новият треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев заяви в първото си

...
Новият треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев заяви в първото си
Коментари Харесай

Любослав Пенев пред отбора: Целите са ви шампиони, купа, Европа

Новият треньор на " ЦСКА-София " Любослав Пенев съобщи в първото си изявление след завръщането, че е сложил цел пред тима да завоюва шампионската купа още този сезон. " Задачите пред нас са постоянно единствено да бъдем първи. На първата среща с момчетата им споделих: " Целите пред вас са първенци, купа, Европа! "  Мисля, че съм задоволително явен. Амбициите ми са ясни – високи. Пред ЦСКА единствено високи цели седят. Всеки би трябвало да е наясно, че задачата е да сме на върха, да вършим добра работа, да сме живи, здрави. Знаем, че около този Коронавирус има доста проблеми ", съобщи Пенев пред клубния уебсайт.

Той изрази оптимизъм, че обстановката в клуба се е трансформирала към положително спрямо предходния му престой, напролет на 2019 година, когато. " Отново съм си у дома. Мисля, че това е ясно и красноречиво. През тези две години това, което аз сварвам, се е трансформирало в доста добра тенденция... Има няколко индивида, с които сме работили преди две години от играчите. Правим трета подготовка през днешния ден и съм с положителни усещания от състава. Виждам положителни футболисти, които са с положителни качества. По точна оценка не мога да дам, тъй като ни следва работа. Ще преценява всичко при тях ", разяснява треньорът.

Пенев приказва и за идните 1/2-финали против " Лудогорец " за купата. Първият, на 7 април на ст. " Българска войска ", ще бележи и завръщането му на треньорския пост в " ЦСКА-София ". " Предстоят ни два значими полуфинала против " Лудогорец ". Аз съм от два дни тук, само че ще създадем всичко допустимо да се представим по най-хубавия метод. Аз съм от ЦСКА, ЦСКА ми е на сърце и по този начин съм възпитаван ", сподели той. И изясни за упованията си към тима: " Различно време би трябвало на другите треньори да предадат визията си. Не е значимо единствено треньорът да преподава, а и играчите да схващат. Това, което търси треньорът в тренировките и в мача. Това е като медалът - има две страни. Ние сме експерти, а моята задача е да ги приготвя. Те са експерти и идват да упражняват, с цел да работят и да се трудят. В последна сметка те са артистите, както и да го разясняваме. Когато пристигна формалният мач, сме преоблечени и те са хората, които дават образа и резултатът от това, което упражняваме ".

До дуела за купата  " ЦСКА-София " няма да играе контроли. От досегашния екип остават кондиционният експерт Кирил Динчев и Ивайло Петров, който ще дава отговор за вратарите, дружно с дошлия с Пенев от " Царско село " Йордан Йорданов. Новият треньор удостовери, че ще докара със себе си и испанеца Пабло Караско Гомес.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР