Новият треньор на ЦСКА Люпко Петрович дава пресконференция на Армията

...
Новият треньор на ЦСКА Люпко Петрович дава пресконференция на Армията
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Ако в ЦСКА сме като Ганчев, да мислим 24 часа само за футбол, ще успеем!

Новият треньор на ЦСКА Люпко Петрович дава конференция на " Армията " сега. Утре " армейците " одобряват Осиек в мач от Лига Европа.

Ето какво сподели опитният експерт:

" ЦСКА е влик клуб и когато е в рецесия се търсят грешките. Трябва да се види по какъв начин да се излизе от тази обстановка. За загубата от Черно море е отговорен колективът. Сега би трябвало да се върнем в правия път. Обвинява се един млад български състезател, че е позволил неточност, само че преди него сбъркаха и други. Тук не се ценят българските играчи. В Звезда има 4-5 чужденци, другото единствено са сърби. Ако не бяхме дали късмет на Турицов, нямаше да стигне до националния тим.

Във футбола огромните тимове постоянно са в рецесия. Имам опит по какъв начин да се оправя. Господин Ганчев загърби бизнеса си, тъй като мисли 24 часа единствено за футбол. Ако и ние сме по този начин, ще стигнем до триумф. Работихме добре с Добри Митов. Играчите търсеха грешките в другите и не знаеха от кого да изискат съвет. Срещу Черно море бяха като на разходка в парка. Трябва да се обединим и да го забележим още на следващия ден. Сега би трябвало да се съберем още веднъж и да станем същински тим ", сподели Петрович.
 Люпко Петрович: ЦСКА няма огромна звезда като Меси, ще се посветя на тима
Люпко Петрович: ЦСКА няма огромна звезда като Меси, ще се посветя на тима

" Играчите не са неприятни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР