Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна

...
Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна
Коментари Харесай

Главоболия в Левски: Пълна мъгла около състоянието на Роналдо

Новият треньор на Левски Николай Костов получи още една неприятна вест. След като стана ясно, че 59-годишния ментор няма да може скоро да разчита на нападателя Билал Бари, в този момент се оказа, че и бразилецът Роналдо остава в лазарета и не е ясно по кое време ще може да възобнови тренировки. Травмата му се оказа по-сериозна от предстоящото. Крилото отпадна от състава на Елин Топузаков за баража с Арда на 11 юни. Той се контузи в глезена на последното занятие преди дербито с ЦСКА - София (0:2). от последния кръг. Очакваше се, че кариоката ще се възвърне за баража с кърджалии, само че това не се случи. Лекарският щаб направи спомагателни проби и бе преценено, че няма по какъв начин да бъде пожертван.

На " Герена " се надяваха, че Роналдо няма да има проблеми да стартира пълноценна лятна подготовка, само че и това не се реализира и той пропусна встъпителното занятие. 22-годишният футболист може да пропусне немалка част от подготвителния развой на отбора, само че спортно-техническият щаб се надява да може да го употребява в първите публични мачове за сезона. Първият дуел на Левски е домакинство на ЦСКА 1948 в efbet Лига.

Брaзилецът ще отпътува дружно с отбора за лагера в Правец, като там ще се преценя по какъв начин последователно да се включи в подготовката. Добрата вест за Николай Костов е, че няма други играчи с проблеми, с изключение на упоменатите Роналдо и Бари.

През предишния сезон бразилецът бе един от най-използваните играчи на " сините ". Той взе присъединяване в 44 дуела във всички шампионати, в които осъществя 5 попадения - три в шампионата и по едно за купата и в евротурнирите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР