Новият световен шампион в тежка категория на Международната боксова федерация

...
Новият световен шампион в тежка категория на Международната боксова федерация
Коментари Харесай

Руис: Джошуа няма умения. Пак ще го победя

Новият международен първенец в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) Анди Руис изрази убеденост, че ще резервира купите и в реванша още веднъж ще победи Антъни Джошуа.

Преди месец мексиканецът сервира сензация на почитателите на бокса, като нокаутира Джошуа и завоюва поясите му. От щаба на британеца незабавно задействаха клаузата за реванш, като се чака мачът да се състои в края на годината. Очаква се срещата да бъде в Съединени американски щати или Мексико.

Снимка: Getty Images

" Реваншът ще бъде същият. Аз ще съм още по-подготвен и ще съм подготвен да победя Джошуа още веднъж. Знам минусите му и мога да се оправя доста по-добре. Единственото, което той може да направи е да бяга към кръга, тъй като му липсват умения ", съобщи Руис, представен от Би Би Си.

Той разкри и какво е направил с част от хонорара си след успеха. Руис получи близо 7 млн. $ за триумфа си.

" Най-напред купих кола на мама. Като по-млад унищожих много от нейните коли, тъй че в този момент купих чисто нова ", зави той.
Магията на шоколада или по какъв начин един шишко стана международен първенец "Боксът избави живота ми ", безапелационен е Анди Руис
Руис постоянно е обект на насмешки поради физиката си, само че това не го тормози. Той съобщи, че скоро всички ще видят смяната.

" Хората си мислеха, че няма да направя нищо, че съм прекомерно пълен. Няма да ви споделям какво съм решил да трансформира. Но ще има смяна и ще тежа друго. Ще се получи добър мач ", даде обещание мексиканецът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР